Tgrt Haber

Dizisi bitince Eda Ece yeni işini buldu: Üstelik paraya paraya demiyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Haziran 2023 12:58 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 13:53
Dizisi bitince Eda Ece yeni işini buldu: Üstelik paraya paraya demiyor!

Yasak Elma ile adını duyuran oyuncu Eda Ece, 6 sezon devam eden dizinin final yapmasının ardından rotasını sosyal medyaya çevirdi. 7 milyon takipçisi olan hesabındaki reklam sayısını arttıran Ece, sosyal medyadan en çok kazanan Burcu Esmersoy’u da geride bıraktı.

Ünlü oyuncu Eda Ece​ de sosyal medyadan servet kazanan ünlüler arasına dahil oldu. Sosyal medyayı kazanç kapısına çeviren Ece, 15 saniyelik reklam​ videoları çekti ve 300 bin lira kazandı. Böylece, saniyesi tam 20 bin TL'ye geldi! Eda Ece, kendi kullanmadığı hiçbir ürünün de reklamını yapmamaya özen gösteriyor.

15 SANİYEDE 300 BİN LİRA KAZANIYOR!

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Eda Ece, dizisinin bitmesiyle sosyal medya​ iş birliklerine ağırlık verdi. Instagram​'daki 15 saniyelik hikâyelerden 300 bin TL aldığı söylenen güzel oyuncu, böylece saniyede tam 20 bin TL kazanıyor. Şimdilerde uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'daki düğünü için geri sayımda olan Eda Ece'nin dizisi de geçtiğimiz haftalarda final yapmıştı.

Takvim'in haberine göre; Dizisiyle yakaladığı popülerlik sayesinde Instagram hesabında 7 milyon takipçisi olan güzel oyuncu, bugüne kadar sosyal medya hesabından reklam iş birlikleri yapmaktan uzak durmuştu. Ancak yoğun çekim temposunun bitmesiyle son haftalarda Instagram'ı gelir kapısı haline getiren Eda Ece, markaların da peşinden koştuğu bir isim haline geldi. Özellikle kadınların her adımını yakından takip ettiği güzel oyuncu, Instagram hesabından reklam yapması karşılığında talep ettiği iddia edilen ücretiyle rekor kırdı.

Dizisi bitince Eda Ece yeni işini buldu: Üstelik paraya paraya demiyor!

İKİNCİ SIRADA BURCU ESMERSOY VAR

15 saniyelik hikâyede reklam yapması karşılığında 300 bin TL aldığı konuşulan Eda Ece, böylece saniyede tam 20 bin TL kazanmış oluyor. Güzel oyuncuyu ise 15 saniyelik hikayesinden yaptığı iş birlikleri karşılığında 200 bin TL alan Burcu Esmersoy takip ediyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...