Tgrt Haber

Düğün tarihleri belli olmuştu! Alina Boz müstakbel eşinin film galasına katıldı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2023 10:50 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 11:56
Düğün tarihleri belli olmuştu! Alina Boz müstakbel eşinin film galasına katıldı…

Dün akşam, yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen'in Adana Altın Koza Film Festivali'nde yarışan “Annesinin Kuzusu” isimli filminin galası yapıldı.Evirgen, galaya yakında evlenecekleri öğrenilen oyuncu Alina Boz ile katıldı.

Sinema sanatını halkla buluşturan ve bu yıl 30’uncusu düzenlenen Adana Altın Koza Film​ Festivali’nde Umut Evirgen‘in geçen yıl yönettiği “Annesinin Kuzusu” filmi ilk kez görücüye çıktı. Seyircilerin sorularını cevaplayan ünlü yönetmen Evirgen’i müstakbel eşi ünlü oyuncu Alina Boz​ da yalnız bırakmadı.

“FİLMLERİM BİRAZ BENİMLE İLGİLİ”

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yarışan ‘Annesinin kuzusu’ filmi galasında oyuncular ve yönetmen Umut Evirgen​, seyircilerin sorularını cevapladı. Söyleşi sırasında Umut Evirgen’in kız arkadaşı Alina Boz da seyirciler arasındaydı ve Evirgen’i dikkatle izledi. 

Alina Boz, Umut Evirgen'i filminin galasında yalnız bırakmadı

“Ben Bir Denizim” ve “Kimya” filmleri de çok beğenilen Umut Evirgen “Filmlerim biraz benimle ilgili… Travma diye adlandırmak istemiyorum ama maruz kaldığım ve gözlemlediğim şeyleri anlatmak istiyorum” dedi. Filmde Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar başlıca rolleri paylaşıyor. Bir yandan evlilik planı yapan Alina Boz ile Umut Evirgen çifti festival kapsamında düzenlenen galalara beraber katılıp filmleri izliyor. 

Düğün tarihleri belli olmuştu! Alina Boz müstakbel eşinin film galasına katıldı…

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...