Tgrt Haber

Günde 750 bin TL harcıyorum diye Dilan Polat Özgür Demirtaş’ı kızdırdı! Maliyenin incelemesi lazım…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2023 10:15 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 11:00
Günde 750 bin TL harcıyorum diye Dilan Polat Özgür Demirtaş’ı kızdırdı! Maliyenin incelemesi lazım…

Dün 2. Sayfa’ya katılarak hakkında merak edilenleri cevaplayan fenomen Dilan Polat, “Bazen günlük AVM’de 750 bin lira harcıyorum, Türk kahvemi altın tozuyla içiyorum” gibi açıklamalarda bulundu. Bu sözlere ekonomici Özgür Demirtaş’tan cevap gecikmedi.

Doğum fotoğrafçılığından güzellik merkezi​ işletmeciliğine ve ardından bir sosyal medya​ fenomenine dönüşen Dilan Polat​, lüks hayatını, sık sık gözler önüne sermesiyle sosyal medya tarafından ‘Görgüsüz’ olarak anılıyor. Bu isimle anılmaktan rahatsız olduğunu ve görgüsüz olmadığını belirten Polat, 2. Sayfa’da yaptığı açıklamalarla yine gündem olmayı başardı. 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Dilan Polat’ın açıklamalarına tepki gösterdi

“TÜRK KAHVEMİ ALTIN TOZUYLA SIRF BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMEK İÇİN İÇİYORUM"

2. Sayfa programında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Fenomen Dilan Polat,  "Üzerimdeki kombin 350 bin TL ve bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum, Türk kahvemi altın tozuyla sırf birilerini rahatsız etmek için içiyorum" gibi ifadeleriyle ağızları açık bırakan Polat "Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum" deyince Özgür Demirtaş'tan cevap gecikmedi. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Dilan Polat’ın açıklamalarına ilişkin “Maliye’nin incelemesi gereken güzel bir durum olmuş. Günde 750 bin harcayan biri bunun 5 katını kazansa, yılda 1.3 milyar lira kazanç yapar. Yılda 500 milyon liradan az vergi ödüyorsa bir incelemek lazım" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...