Tgrt Haber

Düğüne çeyrek kala Deniz Çakır bakım kampına girdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2023 14:29 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 14:50
Düğüne çeyrek kala Deniz Çakır bakım kampına girdi!

Bir süredir Ekonomist Bilgehan Baykal'la birlikteliği olan ünlü oyuncu Deniz Çakır, 10 Eylül’de dünya evine girecek. Nikaha sayılı günler kala Çakır, kendini bakım kampına aldı.

Son olarak ATV’de yayınlanan ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşan Deniz Çakır​, diziden ayrılmasının ardından herhangi bir projede yer almamıştı. Ekonomist Bilgehan Baykal'la 2 yıllık birlikteliğini nikah masasına taşımaya hazırlanan Çakır, düğün öncesi bakım kampına girdi. 

Düğüne çeyrek kala Deniz Çakır bakım kampına girdi!

KIR DÜĞÜNÜ YAPACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Deniz Çakır, 10 Eylül’de 2 yıldır mutlu bir beraberlik yaşadığı Bilgehan Baykal‘la nikah masasına oturacak. Kır düğünüyle mutluluğa “evet” diyecek olan ünlü oyuncu, hayatının bu en özel günü için kampa girdi. Çakır son yaptığı sosyal medya paylaşımıyla forma girdiğini gözler önüne serdi. Kariyeri boyunca ekrana ve sinemaya iş yaparken tiyatroyu da hiç ihmal etmeyen başarılı oyuncu, düğün hazırlığı yaparken bir taraftan da yeni dizi ve film görüşmeleri yapıyor.

Öte yandan sesinin güzelliğiyle de bilinen Deniz Çakır, geçen haziran ayında yayınlanan “Yanık Ağıt -Behçet Aysan Şiirlerinden Şarkılar” albümünde Genco Erkal aranjörlüğünde “Kuşlar Da Gitti” şarkısını okumuştu. Çakır ayrıca “Fecri Ebcioğlu 100 yıllık Şarkılar” albümümde “Boşvermişim Dünyaya” adlı şarkıyı seslendirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...