Tgrt Haber

Ebru Polat o detaya dikkat çekerek öfke kustu: Fırsatçı şerefsizlersiniz!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2023 10:50 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 11:15
Ebru Polat o detaya dikkat çekerek öfke kustu: Fırsatçı şerefsizlersiniz!

Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmaları 8’inci gününde hız kesmeden devam ediyor. Tüm ülkenin tek yürek olduğu depremde ünlü isimlerden de tam destek geliyor. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde reklam peşinde koşanlar için şarkıcı Ebru Polat’tan ağır sözler geldi.

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin 8. gününde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 30 bini geçti. On binlerce insanın ailesini ve evini kaybettiği büyük deprem felaketinde milyonlarca insan büyük küçük demeden yardımda bulunuyor. Ünlü dünyasından da büyük desteklerin geldiği deprem bölgesine yardımda bulunanlardan biri de şarkıcı Ebru Polat oldu. Ancak Polat, sosyal medya üzerinden sponsorlu reklam vermeye devam eden güzellik merkezlerine verdi veriştirdi. Depremzedelerle alay eden iki kızın videosunu da sosyal medya hesabından yayınlayan Ebru Polat, görüntüleri “Kızım siz nasıl insanlarsınız” notuyla paylaştı.

"SİZİN GİBİ İNSANLARA TAHAMMÜLÜM KALMADI"

Kahramanmaraş ve çevre illerde depremin etkisiyle çalışmalara devam edilirken Ebru Polat, güzellik merkezlerinin sosyal medyada, müşteri çekebilmek için reklam vermesine isyan etti. Polat, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi: "Böyle bir günde güzellik salonlarınızın ürünlerini sosyal medyada sponsorlu reklamını çıkarıyorsunuz! Sizin o yağmacılardan hiçbir farkınız yok. Fırsatçı ş....sizlerdensiniz siz ya! Sizin gibi insanlara tahammülüm kalmadı sabır çekmekten bıktık!"

Ebru Polat o detaya dikkat çekerek öfke kustu: Fırsatçı şerefsizlersiniz!

“İNSANI HER ŞEYDEN NEFRET ETTİRDİNİZ”

Sosyal medya hesaplarından depremzedelerle dalga geçen iki genç kızın videosunu da paylaşan şarkıcı, “Kızım siz nasıl insanlarsınız? Onca insan canla başla yardım ederken, ailesini kaybederken, ağlarken siz dalga nasıl geçebiliyorsunuz? Tamam üzülün demiyorum hayatınıza devam edin ama dalga geçmek nedir! İnsanı her şeyden nefret ettirdiniz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...