Tgrt Haber

Ebru Şahin’in Akın Akınözü’nün annesinin cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
24 Temmuz 2024 11:15 - Güncelleme : 24 Temmuz 2024 13:51
Ebru Şahin’in Akın Akınözü’nün annesinin cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı

Kanser tedavisi gören annesini kaybeden Akın Akınözü'ne birçok meslektaşından destek gelmişti. Akın Akınözü'nü tanımamasına rağmen cenazeye giden Hande Erçel, takdiri toplarken gözler Hercai dizisindeki partneri Ebru Şahin'i aramıştı.

Kanser tedavisi gördüğü hastaneden hayatını kaybeden Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü son yolculuğuna uğurlandı. Akın Akınözü cenazede ayakta durmakta güçlük çekerken, oyuncu arkadaşları ise destek için cenazeye akın etti. Gözler ise Hercai dizisinde birlikte başrolü paylaşan Ebru Şahin'i aradı. 

EBRU ŞAHİN AKIN AKINÖZÜ'NÜ ARAMIŞ 

Cenazeye katılmayan ve sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşım yapmayan Ebru Şahin, 2. Sayfa'ya açıklama yaptı. Yoğun çekimleri sebebiyle cenazeye katılmadığını belirten Ebru Şahin’in eski partneri Akın Akınözü’nü arayarak destek olduğu ortaya çıktı.

Ebru Şahin’in Akın Akınözü’nün annesinin cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı - 1. Resim

HANDE ERÇEL GÖZYŞALARINI TUTAMADI 

2019 yılında kanserden annesini kaybeden Hande Erçel, daha önce tanışmamasına rağmen Akın Akınözü'e destek olmak için cenazeye katıldı. Gözyaşlarını tutamayan Hande Erçel, davranışıyla takdir toplamıştı. 

Ebru Şahin’in Akın Akınözü’nün annesinin cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...