Tgrt Haber

Ekibin son paylaşımı kafa karıştırdı! MasterCheff’te Somer Sivrioğlu yer almayacak mı?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 09:35 - Güncelleme : 12 May 2023 10:56
Ekibin son paylaşımı kafa karıştırdı! MasterCheff’te Somer Sivrioğlu yer almayacak mı?

MasterChef All Star öncesi toplanan ekip üyelerinden Ahmet İrem Kanan’ın paylaşımı kafa karıştırdı. Bir araya gelen ekip arasında Somer Sivrioğlu’nun olmayışı hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Sİvrioğlu’ndan ise henüz bir açıklama gelmedi.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği MasterChef​ yarışmasının senelerdir jüri üyeliğini üstlenen Mehmet, Yalçınka, Somer Sivrioğlu​ ve Danilo Zanna​ yeni sezonda All Star bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak yarışma öncesi jüri üyeleriyle bir araya gelen Acun Medya yönetim kurulu üyelerinden Ahmet İrem Kanan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Somer Sivrioğlu’nun yeni bölümlerde olup olmayacağı konusunda merak uyandırdı.

Ekibin son paylaşımı kafa karıştırdı! MasterCheff’te Somer Sivrioğlu yer almayacak mı?

SOMER SİVRİOĞLU YERİNE ÖMÜR AKKOR MU GELECEK?

Acun Medya ekibinden Ahmet İrem Kanan, MasterChef All Star öncesi jüri üyeleriyle bir araya geldi. Ekipte Somer Sivrioğlu'nun yerine ünlü şef Ömür Akkor'un olması dikkat çekti. Yeni sezonda olmayacağı ileri sürülen Sivrioğlu'ndan henüz bir açıklama gelmedi. Danilo Zanna, Mehmet Sivrioğlu ve bazı çalışma arkadaşlarının olduğu paylaşımda Somer Sivrioğlu'nun görülmemesi dikkat çekti. Siviroğlu'nun yerine ünlü şef Ömür Akkor'un olduğunu gören birçok kullanıcı, "Somer Şef'in yerine Ömür Akkor mu geldi?" yorumları yapıldı. Kanan ve Somer Sivrioğlu ile konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan MasterChef All Star'ın kadrosunda kimin yer alacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...