Tgrt Haber

Pınar Deniz’le mutluluk pozları veren Kaan Yıldırım, tatil için servet mi ödedi?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 08:55 - Güncelleme : 12 May 2023 10:57
Pınar Deniz’le mutluluk pozları veren Kaan Yıldırım, tatil için servet mi ödedi?

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım’ın bir süredir beraber olduğu Pınar Deniz ile tatil yapmak için servet değerinde bir tekne aldığı ve bu tekneyle Ege ve Akdeniz turu yapacakları konuşuluyordu. Kaan Yıldırım’dan tüm bu iddialara cevap geldi.

Ünlü kadınlarla yaşadığı birlikteliklerle gündemden düşmeyen oyuncu Kaan Yıldırım​, son olarak Hadise​ ile anılmış sonrasında ise Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz​ ile sevgili olmuştu. Geçtiğimiz günlerde baş başa tatil çıkan çiftin kesenin ağzını açarak 1 milyon 800 bin TL'ye tekne kiraladığı iddia edilmişti. Ancak Yıldırım’dan bu iddiaya cevap geldi. Yıldırım, "Bizler ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ben asla tatile öyle bir para vermem" dedi.

Pınar Deniz’le mutluluk pozları veren Kaan Yıldırım, tatil için servet mi ödedi?

"BEN TATİLE ÖYLE BİR PARA VERMEM"

Magazin programı 2. Sayfa’ da yer alan habere göre, önceki gün Levent​'te görüntülenen yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, 1 milyon 800 bin TL'lik tatil iddiasını yalanladı. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Yıldırım, "Kötü günler geçirdik. Bana menajerim attı ve şaşırdım. Yazmak için yazılıyor bence... Çünkü bizler ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. O kadar büyük paralar ve o kadar büyük şeyler... İnsan okurken hoş hissetmiyor, bunu söylemek istiyorum. Ben asla tatile öyle bir para vermem" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...