Tgrt Haber

El konuldu! Dilan Polat ve Engin Polat’a ait iş yerlerine baskın...

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
26 Ekim 2023 11:11 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 11:47
El konuldu! Dilan Polat ve Engin Polat’a ait iş yerlerine baskın...

Son dakika haberi: Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialar bulunan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'a ait iş yerlerinde arama yapıldığı öğrenildi.

Sosyal medyadaki lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan ve Engin Polatçifti kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla haftalardır Türkiye gündeminde yer alıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı​'nın talimatıyla Dilan Polat​ ve Engin Polat'a ait işyerlerine baskın düzenlendi. Maliye ekipleri Engin Polat ve Dilan Polat'a ait şirketlerin dijital materyallerine el koydu.

El konuldu! Dilan Polat ve Engin Polat’a ait iş yerlerine baskın...

İŞ YERLERİNE BASKIN

Bugün ise yaşanan süreçle ilgili kritik bir gelişme yaşandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Dilan Polat ve Engin Polat'a ait işyerlerine baskın düzenlendi. Maliye ekipleri Engin Polat ve Dilan Polat'a ait şirketlerin dijital materyallerine el koydu.

HAREKETE GEÇİLDİ

Lüks yaşantısını gözler önüne seren Polat Ailesi hakkında yargı harekete geçti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan, Polat Ailesi soruşturması hakkında basın açıklaması yapılmıştı.

Başsavcılık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Engin Polat ve Dilan Polat ile diğer şüpheliler hakkında ihbarda bulunulması üzerine soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

El konuldu! Dilan Polat ve Engin Polat’a ait iş yerlerine baskın...

BAKAN TUNÇ SON DURUMU AKTARDI

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise süreçle ilgili detayları paylaşmıştı.
Suç örgütlerine ve özellikle basında geniş yer bulan Polat ailesine yapılan operasyonlarla ilgili soruyu cevaplayan Tunç, MASAK raporları çerçevesinde soruşturmanın süratle tamamlanacağını belirtti.

Özellikle sosyal medyada yargının konuya duyarsız kaldığı yönündeki eleştirilere tepki gösteren Tunç, yargının her türlü suçun üstüne gittiğini kaydetti.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...