Tgrt Haber

Son dakika | Engin Polat tahliye edildi! Sosyal medya çalkalandı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: tgrthaber.com
06 Eylül 2024 13:08 - Güncelleme : 06 Eylül 2024 18:57

Kara para aklama suçlamasıyla 10 aydır cezaevinde olan Engin Polat bugün tahliye edildi. Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın da tahliyesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Öte yandan tahliye sevincini paylaşan Dilan Polat, bir saatte 100 bin yeni takipçi kazandı. Engin Polat akşam saatlerinde tahliyesi gerçekleşti.

Kara para aklama​ suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat​ ile eşi Engin Polat​'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada bugün ara karar açıklandı. Engin Polat​, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye​ kararı verildi.

Engin Polat'ın tahliyesi sosyal medyayı salladı! - 1. Resim

Eşi Engin Polat​'ın tahliye​ haberini yakınlarıyla paylaşan Dilan Polat​'ın ilk sözleri "Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun. Çok mutluyuz" oldu.  Tahliye​ kararının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları karara tepki gösterdi.

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarına başladı! 'Enerci' videosu dikkat çekti - 1. Resim

İşte yorumlardan bazıları;

Yine başladılar, yarın kafasına dolarları takarlar, artık tüm gün enerci diye story atar, söylenecek çok şey var lakin söylesem Polat ailesinden daha fazla yatarım, o kadar eminler ki tahliye​ olacaklarından süslenip püslenip gelmişler ben olsam adaletten korkarım, Dilan Polat​ Adaleeet adında bir şarkı yapar mı dersiniz?

Engin Polat'ın tahliyesine sosyal medyada tepki yağdı! - 1. Resim

Engin Polat'ın tahliyesine sosyal medyada tepki yağdı! - 2. Resim

Engin Polat'ın tahliyesine sosyal medyada tepki yağdı! - 3. Resim

Engin Polat'ın tahliyesine sosyal medyada tepki yağdı! - 4. Resim

TAKİPÇİSİ 100 BİN ARTTI

Öte yandan Dilan PolatEngin Polat​'ın tahliyesinin ardından sevincini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Polat bu paylaşımıyla bir saatte 100 bin takipçi kazandı.

ENGİN POLAT​ CEZAEVİNDEN ÇIKTI!

Engin Polat​'ın tahliyesinin ardından cezaevinden çıktı. Polat'ın tahliye​ olduktan sonraki ilk sözleri "Çok mutluyuz. Ailemizle kavuştuk. Daha fazla söz söylemek doğru olmaz" oldu. Polat daha sonra lüks aracına binerek cezaevi önünden ayrıldı. 

Son dakika | Engin Polat tahliye edildi! Sosyal medya çalkalandı - 7. Resim

Son dakika | Engin Polat tahliye edildi! Sosyal medya çalkalandı - 8. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...