Tgrt Haber

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hakkında yeni gelişme: Çalışmalar devam ediyor

17 Şubat 2023 04:07 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 04:11
Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hakkında yeni gelişme: Çalışmalar devam ediyor

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depreme Hatay’daki halasının evinde yakalanmıştı. Ragıp Narin, Duymaz'ın son durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremlerde can kaybı ve yaralı sayısındaki artış devam ediyor.

Depreme Hatay’daki halasının evinde yakalanan sosyal medya fenomeni​ Taha Duymaz’ın son durumu hakkında Instagram hesabından paylaşım yapan Ragıb Narin, "Çalışma sabahtan beri devam ediyor" dedi.

Fenomen Duymaz’dan günlerdir haber alınamazken enkazdaki arama kurtarma çalışamları devam ediyor. 

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hakkında yeni gelişme: Çalışmalar devam ediyor

AİLESİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ailenin, Taha Duymaz’ın ölümünü saklayarak ilgiyi devam ettirmek istediğini öne sürenler oldu. Aralarında Dilan Polat’ın da olduğu çok sayıda kişi ‘şüpheye düştüklerini’, Polat, takipçilerinin ısrarına rağmen kesin bir bilgi almadan Taha Duymaz​'ın durumuyla ilgili açıklama yapmayacağını söyledi. 

AİLEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Söz konusu iddialar ardından bir video çeken aile üyeleri haberler hakkında açıklama yaptı. Enkaz çalışmalarının olduğu bölgede konuşan Taha Duymaz'ın abisi ve ablası; "Saçma sapan haberler yapmayın artık. Burada acımızı yaşayamıyoruz. Perişan durumdayız. Belki de duanıza ihtiyacımız var ama siz burada saçma sapan haberlerle bizi daha zor duruma bırakıyorsunuz" sözleriyle haklarındaki çıkan iddiaları yalanladı.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003'te, Hatay​'ın Yayladağı ilçesinde doğdu. 4. sınıfta eğitimine ara vermek zorunda kalan Duymaz, ailesinin geçimine katkı sağlamak için bu kararı aldığını açıklamıştı. Her fırsatta yemek yapmanın en büyük tutkusu olduğunu belirten Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...