Tgrt Haber

Enkazdan çıkan Necati Amca ‘Müge Anlı çorbası’ istedi, ünlü sunucudan cevap gecikmedi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2023 17:01 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 17:20

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından yıkılan şehirlerdeki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da enkaz altından çıkarılan Necati Amca’nın ilk isteği ‘Müge Anlı çorbası’ olunca ünlü sunucudan cevap gecikmedi.

Kahramanmaraş​, Hatay​, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'yı vuran 7,7 büyüklüğündeki deprem​, on binlerce vatandaşımızın ölümüne neden olurken 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Büyük yıkımın olduğu illerden Hatay’da yapılan kurtarma çalışmasında enkaz altından sağ olarak kurtarılan Necati Amca’nın ilk isteği ‘Müge anlı çorbası’ oldu. Durumdan haberdar olan Müge Anlı​ ise sosyal medya hesabından “seni İstanbul’da misafir edelim, karşılıklı çorba içelim” paylaşımında bulundu.

 “ORADA CANIM 3 ŞEY İSTEDİ”

Sağlık ekipleri enkazdan sağ kurtulan Necati Amca’ya ne istediğini sordu. Canının en çok 3 şey çektiğini belirten amca, “Orada 3 şey canım istedi. Müge Anlı'nın çorbası, elma ve portakal. Beynime geçecek artık Müge Anlı'nın çorbası...” dedi. Müge Anlı'nın yardıma gelip gelmediğini de merak eden amca, Anlı'nın yardım gönderdiğini duyunca “Göndermez mi ya? Müge bu Müge, insan kızı o. Annesi onu Kadir gecesi doğurmuş” cevabını verdi.

MÜGE ANLI’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Haberi alan Müge Anlı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Necati Amca’ya cevap verdi. Ünlü sunucu, “Değerli Necati ağabeyim; 28 aş evimiz deprem bölgesinde çorba ikram ediyor. Ama eğer arzu edersen ayağa kalkar kalkmaz seni İstanbul’da misafir edelim, karşılıklı çorba içelim. Rabbim yardımcın olsun” paylaşımında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...