Tgrt Haber

Tuğba Özay deprem fırsatçılarını ifşa etti: Depremzedeleri otele almayıp para istediler!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2023 15:55 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 17:20

10 ili birden vuran büyük Kahramanmaraş depreminde yurdun dört bir yanından deprem bölgesine destek geliyor. Sanat camiasından da çok sayıda ünlü isim doğrudan bölgeye giderek yardımda bulunuyor. İlk günden beri destek veren isimlerden eski model Tuğba Özay, depremzedeler için ücretsiz hizmet verdiği söylenen bazı oteller hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.

Aynı gün içinde 7,7 ve 7,6 şiddetiyle sarsılan Kahramanmaraş, Hatay​, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından tüm yurdun destek için seferber olduğudeprem​ bölgesine Tuğba Özay da gönüllü olarak katılanlardan oldu. Depremden evini ve yakınlarını kaybeden depremzedeler için harekete geçen ünlü manken, bu durumu fırsata çevirenleri ifşa etti.

DEPREMZEDEDEN 5 SAAT UYUMASI İÇİN 950 TL ALDI

Günlerdir deprem bölgesindeki çalışmalara katılan Tuğba Özay, sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: "Mersin​'de 2 otelle ilgili bilgi geldi, depremzede​ canlarımızı otele almayıp para istiyorlarmış. Bir depremzede kardeşimiz 5 saat uyumak için 950 TL ödemiş. Bu tip şeyleri yayın, emniyete başvurun... Bize gelen bilgiler doğrultusunda otelleri de deşifre edeceğimizi söylemek istiyorum

Tuğba Özay Hatay'da depremzedelere yardım ettiği fotoğraf karelerini de  sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...