Tgrt Haber

Evini kontrol ettirmek isteyen Armağan Çağlayan belediyeye isyan etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2023 11:20 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 12:01
Evini kontrol ettirmek isteyen Armağan Çağlayan belediyeye isyan etti!

Akciğerinde çıkan bir kitle sonra ameliyat olan ve dinlenmek için YouTube kanalında yaptığı programa ara vererek inzivaya çekilen Armağan Çağlayan, yaşanan büyük depremler sonrası evini kontrol ettirmek istedi. Belediyeden olumsuz yanıt alan ünlü sunucu, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremlerin ardından evinin dayanıklılığını ölçtürmek isteyen Armağan Çağlayan’ın belediyeye başvurusu reddedildi.  "1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz" cevabını alan Çağlayan ise isyan etti.

Evini kontrol ettirmek isteyen Armağan Çağlayan belediyeye isyan etti!

"EVİMİ KONTROL ETTİRMEYİ BAŞARAMADIM"

Yaşanan depremlerin ardından İstanbul’da yaşayan birçok insan risk altında olduğunu öğrenerek önlem almaya karar verdi. Son günlerde belediyelere yapılan bina kontrolü başvurusu artarken başarılı sunucu Armağan Çağlayan​ da evinin dayanıklılığını ölçtürmek istedi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda belediyeye başvurduğunu ancak defalarca kez olumsuz cevap aldığını söyledi. Yaşadığı duruma sitem eden Çağlayan, "Bir de şöyle bir şey var. İstanbul​'da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!' Ve kontrol ettirmeyi başaramadım" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...