Tgrt Haber

Yağmur Atacan paylaşımına gelen mesaja isyan etti: Türklerden başka devletini kötüleyen millet yok!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2023 09:50 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 10:59
Yağmur Atacan paylaşımına gelen mesaja isyan etti: Türklerden başka devletini kötüleyen millet yok!

Kahramanmaraş merkezli büyük deprem sonrası harekete geçen ve ulaşılamayan köylere giderek yardım götüren Yağmur Atacan, önceki gün İstanbul’a dönmüştü. "Haberleri dinledikçe görüyorum çok şükür normalim" ifadeleriyle paylaşım yapan Atacan, kendisine eleştiri mesajı atan bir takipçisine tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ​'un eşi oyuncu Yağmur Atacan​ büyük depremin ardından bir grup arkadaşı ve off-road araçlarıyla afet​ yaşayan köylere yardım​ götürdü. Gördükleri manzaralar karşısında üzüntüsünü dile getiren Atacan yaptığı bir paylaşım sonucu takipçisinden gelen mesaja anlam veremedi. Mesajı ifşa eden Atacan “kendine faydan yok kime olsun” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Yağmur Atacan paylaşımına gelen mesaja isyan etti: Türklerden başka devletini kötüleyen millet yok!

“OKUDUĞUNU ANLAMAKTAN MAHRUM KAFA”

Yağmur Atacan geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımında "Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor. Döndüğüm bugün tam bir hafta olacak bende bir anormallik var diyordum. Haberleri dinledikçe görüyorum çok şükür normalim" ifadelerine yer verdi. Atacan'ın bu paylaşımına gelen bir mesaj ise dikkat çekti. Atacan ve eşi Pınar Altuğ gelen bu eleştiriyi anlam veremedi ve hesaplarından paylaştı. Bir takipçi Yağmur Atacan'a "Zaten hep devlet anormal bi siz normalsiniz ha Türklerden başka devletini kötüleyen millet yok işiniz gücünüz İslam’a karşıtlık devlete karşılık takipten çıkıyorum malum anormallik bizde" yazdı. Atacan ise bu mesajı paylaşarak "Okuduğunu anlamaktan mahrum bu kafa ile kendine faydan yok kime olsun" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...