Tgrt Haber

Farah Zeynep Abdullah durmuyor… Nagehan Alçı’nın Yılmaz Güney yorumuna verdiği alaylı cevap olay oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2023 08:56 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 09:46
Farah Zeynep Abdullah durmuyor… Nagehan Alçı’nın Yılmaz Güney yorumuna verdiği alaylı cevap olay oldu!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Yılmaz Güney hakkındaki yorumları sosyal medyada günlerdir süren bir tartışmaya neden oldu. Son olarak gazeteci Nagehan Alçı’nın kendisi ve Güney’le ilgili yaptığı yoruma da cevap veren Abdullah, yine gündeme oturmayı başardı.

Son günlerde Yılmaz Güney​ hakkındaki yorumlarıyla sosyal medyada gündem olan oyuncu Farah Zeynep Abdullah​, Güney'e dair yorumuyla geçtiğimiz günlerde büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Murathan Mungan'ın Yılmaz Güney’in ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşıma verdiği cevapla gündeme oturan Abdullah durmuyor.

NAGEHAN ALÇI​ DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Oyuncu Murathan Mungan ölüm yıl dönümü vesilesiyle Yılmaz Güney hakkında “İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı...” paylaşımında bulunmuştu. Bu yoruma cevaben Abdullah da "Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet​ türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği" yorumunda bulunmuş, bunun üzerine Yılmaz Güney'in ailesi dava açmıştı. 

Farah Zeynep Abdullah durmuyor… Nagehan Alçı’nın Yılmaz Güney yorumuna verdiği alaylı cevap olay oldu!

TİYE ALAN BİR CEVAPLA KARŞILIK VERDİ

Nagehan Alçı da konuya sessiz kalmadı ve "Şu an Hafter’in Libya’sında bir yandan da Yılmaz Güney tartışmalarını izliyorum. Şiddet konusunda aleyhine yazılanlar doğru. Bunlar defalarca da yazıldı. Fakat şu konjonktürde Güney’e Farah Zeynep’le başlayan saldırı kampanyasının sebebi Güney’in Kürt olması. Olayın özü bu" dedi.

Abdullah’ın Alçı’ya da cevabı gecikmedi. Ünlü oyuncu, gazeteci Nagehan Alçı’ya “Yok koç erkeği olması abartma” dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...