Tgrt Haber

Memleketi için belediye başkan adayı olacağını açıklamıştı! Hakan Peker hangi partiden aday olacak?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 Eylül 2023 13:31 - Güncelleme : 17 Eylül 2023 14:31
Memleketi için belediye başkan adayı olacağını açıklamıştı! Hakan Peker hangi partiden aday olacak?

Memleketi Safranbolu’dan 2024 belediye başkanlığı seçimlerine adaylığını koyacağını söyleyen Hakan Peker, hangi partiden aday olacağına dair sorulan soruya cevap verdi…

Safranbolu​ belediye başkanlığına adaylığını koyacağını bildiren ünlü sanatçı Hakan Peker​, sosyal medya hesabından bir takipçisinin "Neden AK Partiden aday olma gereği duyuyorsunuz?" sorusuna "AK Parti'den aday filan değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" dedi.

BİLBOARD YASAĞINA TEPKİ GÖSTERDİ

2024’ün haziran ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde annesinin memleketi Safranbolu'dan belediye başkanlığına aday olacağını açıklayan Hakan Peker, 30 Eylül'de ilçede vereceği halk konseri için billboard'lara afiş astırmak istedi. Ancak ünlü sanatçının belediye tarafından engellendiği iddia edildi.

62 yaşında siyasete atılan Hakan Peker, belediyenin tutumuna sert çıktı. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından, "Kamu kuruluşu olan bir belediyenin bunu kendi şahsi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda kullanıp, toplumun sanatçıyı dinleme hakkını elinden almaya çalışmasını lanetle kınıyorum ve 30 Eylül’de Safranbolu'da, hemşehrilerimle tüm engellemelere rağmen Misak-ı Milli Demokrasi meydanında buluşacağım" dedi. 

Memleketi için belediye başkan adayı olacağını açıklamıştı! Hakan Peker hangi partiden aday olacak?

"AK PARTİ'DEN ADAY DEĞİLİM"

Ünlü popçu, paylaşımına gelen bir takipçisinin "Neden AK Parti'den aday olma gereği duyuyorsunuz?" sorusuna ise "AK Parti'den aday değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" cevabını verdi. Ünlü şarkıcı bir başka yorumunda ise herhangi bir partiden aday olmayacağının altını çizdi. Peker "Parti yok, ben konser veriyorum benim her partiden sevenlerim var" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...