Tgrt Haber

Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
25 Kasım 2023 09:40 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 09:51

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisine son olarak Bihter filminde rol alan Farah Zeynep Abdullah dahil oldu. Abdullah’ın başörtülü hali dikkat çekti.

Başrolünde Evrim Alasya​, Sıla Türkoğlu​ ve Barış Kılıç’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisinin kadrosuna oyuncu Farah Zeynep Abdullah​ dahil oldu. Ünlü oyuncu gelişmeyi, "Sürpriz" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

KIZILCIK ŞERBETİ’NE DİLRUBA GELİYOR

Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür yazıyor. Dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde sürpriz bir isim rol alacak. Farah Zeynep Abdullah “Kızılcık Şerbeti” dizisine konuk oldu. Diziyi çok sevdiği öğrenilen Farah Zeynep Abdullah “Dilruba” rolünü oynayacak.

Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde!

Son haftalarda “Bihter” filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu dizinin bir bölümünde Nursema’nın Amerika’dan gelen arkadaşını oynayacak. Sosyal medya hesabından gelen mesajlara cevap veren Abdullah, 'photoshop' diyenler oldu. Hayır gerçek gerçek" diyerek sosyal medyadan video paylaştı. 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...