Tgrt Haber

‘Haddini bilmesi gerek’ diyen Fazıl Say’a Farah Zeynep’ten zehir zemberek sözler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
22 Kasım 2023 12:23 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 12:23
‘Haddini bilmesi gerek’ diyen Fazıl Say’a Farah Zeynep’ten zehir zemberek sözler

Yılmaz Güney hakkında söylediği sözler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Farah Zeynep Abdullah, kendisine “Biraz haddini bilmek gerek” diyen Fazıl Say’a sosyal medya üzerinden “Seni hiç ilgilendirmiyor benim düşüncelerim” dedi.

Farah Zeynep Abdullah​, bir paylaşım üzerine Yılmaz Güney​ hakkında "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği ve kadın döven ve şiddet​ türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" ifadelerini kullanmış ve sosyal medyada da eleştiri almıştı. Fazıl Say​ da sosyal medya hesabından Farah Zeynep Abdullah hakkında, “Şu yol filminde figuran bile olamayacak niteliksizlikteki “dizi oyuncusu” artık “dönemleri” ve “milatları” tayin eder olmuş. Biraz haddini bilmek gerek" açıklaması yapmasının ardından Farah Zeynep Abdullah’tan da sosyal medya hesabından cevap verdi.

FAZIL SAY'DAN FARAH ZEYNEP ABDULLAH’A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Sosyal medya hesabında Farah Zeynep Abdullah için "Şu yol filminde figuran bile olamayacak niteliksizlikteki “dizi oyuncusu” ifadelerini kullanan Fazıl Say, "Çok iyi reyting alan dizilerin, netflix’de tutmuş bişeyin, instagramdaki iki plaj fotoğrafının, twitter’da iki polemiğin olduğu dünya mı bu çok beğendiği “yeni dönem”? “Ünlü” olmak mı tek değer? 10 saniyelik reklamda hiç bir şey yapmadan ve yapmasına da zaten gerek olmayan görüntülerde milyonlar kazanırken, aynı anda, Her gün yüzlerce Filistinli çocuğun öldürüldüğü, insanların deprem enkazları altında inildediği bu yeni dünyada, sanki kendi hatası olmayacak mı hiç? İçine düştüğü durumlarda mı olmayacak?

‘Haddini bilmesi gerek’ diyen Fazıl Say’a Farah Zeynep’ten zehir zemberek sözler

Şu yol filminde figuran bile olamayacak niteliksizlikteki “dizi oyuncusu” artık “dönemleri” ve “milatları” tayin eder olmuş. Biraz haddini bilmek gerek. Bu ülkenin kültür tarihini değersizleştirmeye boşuna uğraşmasın, karşısında bilmediği bir şey olan gerçek sanat var. Farah Zeynep sanatı, Keşke ucundan öğrenebilseydi, kendisine olan saygıyı daha şimdiden yok etti, büyük sanatçıları ezmeye kalkarak" ifadelerine yer verdi. 

FARAH ZEYNEP’TEN FAZIL SAY’A CEVAP GECİKMEDİ

Farah Zeynep Abdullah, Say’ın paylaşım yapmadan önce oyuncuya konuşmak için numarasını attığını belirterek, "Dün gece yarısı buradan telefonunu bana yazdın, 'Konuşalım, iki çift sözüm var' diye. Ben de uyuyordum, 'müsaitseniz arayabilirim' yazdım, dönmedin. Konuşsaydık keşke. 'Abim seni hiç ilgilendirmiyor benim düşüncelerim' der uyumaya devam ederdim.

Abi bu postundan hemen sonra story'nde konser anonsunu gördüm link koymayı da unutmuşsun. O yüzden bilet linkini paylaşıyorum.” sözlerini sosyal instagram sayfasından paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...