Tgrt Haber

Ferdi Tayfur’un gündemden düşmeyen kızı Tuğçe Tayfur’a sahte video ile şantaj!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2023 11:36 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 13:53

Özel hayatıyla sık sık gündem olan usta sanatçı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz ay Muhammed Aydın ile evlenmişti. Tuğçe Tayfur'un eşi hakkında olduğu iddia bazı özel içerikli video sosyal medyada gündem oldu. Tayfur, 100 bin dolar istendiğini söyleyerek mesajı da ifşa etti.

Arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur​ ile Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Necla Nazır​'ın kızları Tuğçe Tayfur​, gündemden düşmüyor. Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa​ tarafından tehdit edildiğini ileri sürerken sürpriz bir şekilde ticaretle uğraştığı söylenen Muhammet Aydın'la nikah masasına oturdu. Son olarak Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Tuğçe Tayfur ise eşine dair olduğu söylenen video hakkında sosyal medyada ateş püskürdü. 

Ferdi Tayfur’un gündemden düşmeyen kızı Tuğçe Tayfur’a sahte video ile şantaj!

“BU EZİKLİĞİN KAÇINCI EVRESİ”

Ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur "100 bin dolar vermezsem fake videolarımı yayınlayacaklarmış. Sizlerde itibar etmeyin şikayet edin. Utanmaz reziller ya, tüh sizin kalıbınıza" diyerek mesajı ifşa ettikten sonra isim vermeden eski nişanlısına sert ifadeler kullandı. Tuğçe Tayfur açıklamasında "Sen dolandırıcısın, fake video mu yayınlıyorsun istediğini yap benim yuvamı dağıtamayacaksın. Bu ezikliğin kaçıncı evresi ya! Ezik, bitik, senin de satın aldığını biliyoruz annenin kartlarından... Yine şikayetçi olduk yakalanmıyorsun sen dolandırıcısın oğlum" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...