Tgrt Haber

Ramazan’da tesettüre girmişti! Ferdi Tayfur’un kızı son pozuyla hayrete düşürdü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 May 2023 10:50 - Güncelleme : 03 May 2023 12:25
Ramazan’da tesettüre girmişti! Ferdi Tayfur’un kızı son pozuyla hayrete düşürdü!

Usta şarkıcı Ferdi Tayfur ile Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, Ramazan ayında tesettüre girdiğini duyurmuştu. Tuğçe Tayfur’un son pozunda tesettürü çıkardığı görüldü!

Arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur’la Yeşilçam’ın güzel oyuncusu Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur​, "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını açıklamıştı. Ramazan ayına girerken de tesettüre girdiğini gösteren pozlar paylaşan Tayfur, sosyal medya hesabından başörtüsüz fotoğraflarını yayınlayınca bazı takipçilerinin tepkisini çekti.

Ramazan’da tesettüre girmişti! Ferdi Tayfur’un kızı son pozuyla hayrete düşürdü!

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARTIP ŞAPKA TAKTI

TGRT Haber’den Burcunur YILMAZ’ın derlediği bilgiye göre; Bir dargın bir barışık nişanlısı Burak Kalfa​ ile tesettürlü pozlarını paylaşarak kapandığını gösteren Tuğçe Tayfur, Ramazan’dan sonra açıldı. Annesi Necla Nazır​ ve oğlu Efe ile Yeniköy’de yemeğe çıkan Tuğçe Tayfur, son pozuyla sosyal medyayı salladı. Tuğçe Tayfur’un başörtüsünü çıkarttığı yerine ise şapka taktığı dikkat çekti. Saçları da görünen Tuğçe Tayfura takipçilerinden tepki geldi. Bazı sosyal medya takipçileri, “Madem açılacaktın niye kapandın?” şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...