Tgrt Haber

Londra’ya yerleşmişlerdi! Ünlü çift Halit Ergenç ve Bergüzar Korel oylarını kullandı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 May 2023 09:14 - Güncelleme : 03 May 2023 10:51
Londra’ya yerleşmişlerdi! Ünlü çift Halit Ergenç ve Bergüzar Korel oylarını kullandı!

Bir süre önce çocuklarının eğitimi için İngiltere’nin başkenti Londra’ya yerleşen Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, 14 mayısta yapılacak seçimler için oylarını kullandı.

Ünlü oyuncular Halit Ergenç​ ile Bergüzar Korel​, 2009’da dünya evine girmişti. Ali, Han ve Leyla adında 3 çocukları olan ünlü çift bir süre önce çocuklarının eğitimi için Londra’ya yerleşti. Londra​ ile Türkiye​ arasında sık sık seyahat eden çift, 14 mayısta gerçekleşecek milletvekili​ ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullandı. Sosyal medya hesabından eşi Halit Ergenç’le fotoğrafını paylaşan Korel, "Oyumuzu kullandık" notunu düştü.

YURTDIŞINDA OY KULLANMAYI TERCİH ETTİLER

TGRT Haber’in derlemesine göre; Çocuklarının okulu için Türkiye ile Londra arasında mekik dokuyan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çifti oy kullanmak için yurt dışını tercih etti. Instagram hesabından eşiyle verdiği bir pozu paylaşan Bergüzar Korel, "Oyumuzu kullandık" ifadesini kullandı.

Londra’ya yerleşmişlerdi! Ünlü çift Halit Ergenç ve Bergüzar Korel oylarını kullandı!

ÜLKEYİ TER ETTİKLERİ DÜŞÜNÜLMESİN DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Çocuklarının eğitimi için sıklıkla yurt dışına çıktıkları için ülkeyi terk ettikleri iddia edilen çiftten Halit Ergenç, yaptığı açıklamada "Aslında çok geliyor, gidiyoruz. Oraya yüzde yüz gitmiş değiliz. Hayatı bir nevi ikiye bölmüş olduk. Burayı kapatmadık, buradaki hayatımız da devam ediyor" sözlerine yer vermişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...