Tgrt Haber

Ferdi Tayfur’un sosyal medyada paylaşılan son hali sevenlerini üzdü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Eylül 2022 09:00 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 14:12
Ferdi Tayfur’un sosyal medyada paylaşılan son hali sevenlerini üzdü!

Arabesk müziğin bir zamanlara damga vuran usta sanatçılarından Ferdi Tayfur, bir süredir gözlerden uzak hayat sürüyordu. Uzun süredir görüntü vermekten çekinen Tayfur’un son halini kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından paylaşınca sevenleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.

2011 yılında yüz felci​ geçirdikten sonra kabuğuna çekilen ve Marmaris’te gözlerden uzak bir hayat süren Ferdi Tayfur​, yeni görüntüsüyle sevenlerini üzdü. Marmaris’te olan kızı Tuğçe Tayfur’un oğluyla babasının fotoğrafını paylaşması üzerine hayranları, Tayfur için “iyi olmadığı her halinden belli” yorumlarında bulundu.

Ferdi Tayfur’un sosyal medyada paylaşılan son hali sevenlerini üzdü!

“İYİ OLMADIĞI HER HALİNDEN BELLİ”

Uzun zamandır görünmeyen 77 yaşındaki usta sanatçı Ferdi Tayfur, Marmaris’te huzurlu bir hayat sürdüğünü söylemişti. Şeker hastalığıyla mücadele eden sanatçının kızı Tuğçe Tayfur​, önceki gün sosyal medya hesabından babasının oğluyla birlikte çektiği bir fotoğrafını paylaştı. Uzun zaman üstüne fotoğrafı yayınlanan Tayfur’u beyazlamış saçları ve sakallarıyla gören hayranları, “iyi olmadığı her halinden belli, Allah uzun ömür versin” yorumlarında bulundular.  

FERDİ TAYFUR KİMDİR?

Ferdi Tayfur, 15 Kasım 1945 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesinde doğdu. Küçük yaşta babasını kaybeden Ferdi Tayfur, bu sebepten okulu bırakmak zorunda kaldı. Trajik ve yoksul bir çocukluk yaşayan Ferdi Tayfur, düğünlerde şarkı söyleyerek geçimini sağladı. Daha sonra İstanbul’a gelerek Lunapark Gazinosu’nda çalışmaya başlayan Tayfur, Huzurum kalmadı Plak’ıyla adını Türkiye’ye duyurdu. Ferdi Tayfur’un 1974 yılında evlendiği ve resmi nikahlı tek eşi olan Zeliha Turanbayburt’tan Tuğba ve Funda adında 2 kızı var. Yaklaşık 30 yıldır birlikte yaşadığı ve 2007 yılında ayrıldığı sinema oyuncusu Necla Nazır’dan ise Tuğçe Tayfur adında bir kızı bulunuyor.

Ferdi Tayfur, 2010 yılında resmi nikâhı hâlâ devam eden ilk eşi Zeliha Turanbayburt ile uzun yıllardan sonra beraber yaşamaya başladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...