Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında düşük yaptım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2024 11:56 - Güncelleme : 21 Haziran 2024 11:59
Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında düşük yaptım

Anadolu'yu gezerek yörelerin lezzetleri tanıtan Ezgi Sertel Armağan Çağlayan'ın programında itirafta bulundu. Arka Sokaklar dizisinde rol alan Ozan Çobanoğlu ile evli olan Ezgi Sertel, çekimlerde reklam arasında bebeğini kaybettiğini açıkladı.

Armağan Çağlayan​'ın sunduğu "Şimdiki Aklım Olsaydı" programının bu haftaki konuğu sunucu Ezgi Sertel, itirafta bulundu. Bütün Anadolu'yu gezerek izleyicilere anlatan Sertel, iki düşük yaptığını açıkladı. 

EZGİ SERTEL'DEN PEŞ PEŞE İTİRAFLAR 

Arka Sokaklar dizisinde Hakan rolüyle yer alan Ozan Çobanoğlu ile evli olan Ezgi Sertel, 2020 yılında ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Sertel katıldığı programda çocuklarını dünyaya getirmeden önce iki kez düşük yaptığını açıkladı. 

Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında düşük yaptım - 1. Resim

Ezgi Sertel iki defa sebebi belli olmayan şekilde düşük yaptığını söyleyerek, "İkincisi reklam arasında, acayip bir şoktu. O acıyı tarif edemiyorum." dedi.

Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında düşük yaptım - 2. Resim

Armağan Çağlayan'ın 'Yayına çıktın mı?' sorusuna ise Sertel 'Yayına çıktım sonra veda ettim kapattım. Canlı yayındı bir de oturdum ama programı kapatmam lazımdı. Bir sıkıntı olduğunu herkes anladı ama ne olduğu anlayamadılar. Sonra herkesin stüdyodan çıkmasını istedim ve oradan doğru hastaneye gittim. Kürtaj oldum temizlendi filan. O korku, o kaygı, o üzüntü cabası zaten.' diye cevap verdi. 

Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında düşük yaptım - 3. Resim

Yaşadığı olaydan 2-3 gün sonra işe döndüğünü söyleyen Ezgi Sertel "Evde kalmak bana iyi gelmedi. hemen işime dönmek istedim' dedi.

Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında düşük yaptım - 4. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...