Tgrt Haber

Gökhan Türkmen'den sürpriz nikah! Gözyaşları sel oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 16:46 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 16:52

Şarkıcı Gökhan Türkmen, eşi Sinem Aksoy'a evlilik yıl dönümünde sürpriz yaptı. 10. yıl evlilik dönümlerinde yakın arkadaşlarını toplayan Gökhan Türkmen, eşiyle nikah tazeledi. O anları şaşkınlıkla izleyen Sinem Aksoy, eşi Gökhan Türkmen'in sürpriziyle göz yaşlarına boğuldu.

Gökhan Türkmen hem doğum gününü hem de evlilik yıl dönümünü kutlayan Gökhan Türkmen, eşi Sinem Türkmen'e yaptığı jest ile yakın dostlarını duygulandırdı. Eşine 10. yıl dönümünde tekrar nikah​ organize eden Gökhan Türkmen, eşine bilezik takmayı da ihmal etmedi. 

GÖKHAN TÜRKMEN'DEN SÜRPRİZ NİKAH 

Gökhan Türkmen doğum günü​ için Kız Çocukları Eğitimi Derneği (KIZÇEV) ile iş birliği yaparak hayranlarından destek istedi. Anlamlı bir kampanya ile doğum gününü kutlayan Gökhan Türkmen, evlilik yıl dönümü için ise eşine yaptığı sürpriz ile sosyal medyada takdir topladı. Arkadaşlarını nikah memuru yapan Gökhan Türkmen, eşine bir kez daha evlilik teklif ederek nikah kıydı. 

Gökhan Türkmen'den sürpriz nikah! Gözyaşları sel oldu - 1. Resim

GÖKHAN TÜRKMEN İLE EŞİNİN TANIŞMA HİKAYESİ FİLMLERİ ARATMADI 

Gökhan Türkmen, eşi eşi Sinem Türkmen ile tanışma hikayesini anlattı. Sinem'in lisede sıra arkadaşı olduğunu söyleyen Gökhan Türkmen, arkadaşlıkları bozulmasın diye bir türlü açılamadığını belirtti. Aralarda arkadaş olarak görüşseler de ilk adım tam 17 yıl sonra Gökhan Türkmen'den geldi. Türkmen, uzun süre sonra karşılaştığı Sinem Hanım'a evlilik teklifi ediyor. Ünlü şarkıcı, "Sinem teklifimi kabul etti. Bir süre ilişkimizi kimseye söylemedik. Bundan tam 7 ay sonra da nikah masasına oturduk" dedi. 

Gökhan Türkmen'den sürpriz nikah! Gözyaşları sel oldu - 2. Resim

Gökhan Türkmen'den sürpriz nikah! Gözyaşları sel oldu - 3. Resim

Gökhan Türkmen'den sürpriz nikah! Gözyaşları sel oldu - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...