Tgrt Haber

Güçlükle ayakta durabilen Hazar Ergüçlü, cenazede hüngür hüngür ağladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Ağustos 2023 15:44 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 16:25
Güçlükle ayakta durabilen Hazar Ergüçlü, cenazede hüngür hüngür ağladı!

Dün, babası Süleyman Ergüçlü’yü kalp krizi sonucu kaybeden Hazar Ergüçlü’nün bugün düzenlenen cenaze töreninde güçlükle ayakta kaldığı görüldü. Ergüçlü cenaze boyunca gözyaşlarına hâkim olamadı.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün babası dün sabah evinde geçirdiği kalp krizi​ sonucu hayatını kaybetti. Kıbrıs'ta yaşayan Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği'nin kurucularından ve eski başkanlarından olan duayen gazeteci Süleyman Ergüçlü için bugün Kıbrıs'ta cenaze töreni düzenlenirken genç oyuncu güçlükle ayakta durdu.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Ergüçlü için önce Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği'nde sabah tören düzenlendi. Ergüçlü KTGB lokalinde düzenlenen tören sonrasında Lefkoşa Mezarlığı'nda öğle namazı sonrası toprağa verildi. Baba acısıyla yıkılan Hazar Ergüçlü​, törende güçlükle ayakta dururken taziyeleri de kabul ederken gözyaşlarına boğuldu. 

Güçlükle ayakta durabilen Hazar Ergüçlü, cenazede hüngür hüngür ağladı!

"EVİMİZDE VEFAT ETTİ"

Dün eşinin ölüm haberini duyuran Neşe Ergüçlü, "Eşim Süleyman Ergüçlü bu sabah, evimizde vefat etmiştir. Acım, acımız sonsuz. Cenaze töreniyle ilgili detaylar tarafımızdan paylaşılacaktır. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...