Tgrt Haber

Güldür Güldür Show'da beklenmedik ayrılık! Başrol oyuncusu sosyal medyadan duyurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Haziran 2023 14:04 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 16:27
Güldür Güldür Show'da beklenmedik ayrılık! Başrol oyuncusu sosyal medyadan duyurdu

Show TV ekranında yayınlanan Güldür Güldür Show, skeçleri ve tiplemeleriyle beğeni kazandı. Ali Sunal'ın sunduğu programda 4 sezondur yer alan İrem Kahyaoğlu, diziden ayrıldığını duyurdu.

Kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay ve Açelya Topaloğlu gibi isimleri barındıran Güldür Güldür Show​'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Sezon finali yapan programın yeni sezonunda 4 yıldır yer alan İrem Kahyaoğlu olmayacak. 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA BEKLENMEDİK AYRILIK 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 2019 yılından itibaren Güldür Güldür Show'da yer alan İrem Kahyaoğlu, yeni sezonda programda yer almayacak. Sosyal medya üzerinden de paylaşım yapan oyuncu, Kahyaoğlu, 4 senedir neşeyle çalıştığım Güldür Güldür Show iel yollarımı ayırma kararı aldım. Herkese hayırlı olsun" dedi. 

Güldür Güldür Show'da beklenmedik ayrılık! Başrol oyuncusu sosyal medyadan duyurdu

İREM KAHYAOĞLU KİMDİR?

17 Ekim 1980 tarihinde Kocaeli'de doğan İrem Kahyaoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur. İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında yayınlanan Aliye dizisiyle yapan İrem Kahyaoğlu, son olarak ise Yasak Elma dizisinde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...