Tgrt Haber

Güldür Güldür'ün çocuk oyuncusu Berat Efe Parlar annesini kaybetti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2023 09:00 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 14:29
Güldür Güldür'ün çocuk oyuncusu Berat Efe Parlar annesini kaybetti

Güldür Güldür Çocuk programındaki sahne performansıyla adını duyuran sonrasında İftarlık Gazoz filmiyle yıldızı parlayan çocuk oyuncu Berat Efe Parlar’ın annesi hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Parlar, “Canım annemi kaybettik” dedi.

Güldür Güldür Çocuk programındaki yeteneğiyle kendini gösteren ve İftarlık Gazoz filminde rol aldığı Adem karakteriyle geniş bir hayran listesine ulaşan 18 yaşındaki Berat Efe Parlar, annesinin ölümüyle yıkıldı. Genç oyuncu annesinin rahatsızlığını da film setinde öğrenmişti.

Sosyal medya hesabından annesinin vefat ettiğini duyuran Parlar, 'Canım annemi kaybettik! Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Camii'nden kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir' ifadelerini kullandı.

"TEK ÇOCUĞUM KARDEŞİM YOK"

Berat Efe Parlar’ın annesi​ uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Annesinin rahatsızlığını film setinde öğrenen Parlar, "İftarlık Gazoz filmi zamanında annemin hastalığı başlamıştı, onu düşündüm. Babam annemin yanına İstanbul'a gelmek zorundaydı orada oyuncu koçumla birlikte kaldım. Biraz annemi düşündüm, biraz o zamanı düşündüm ağladım... Babam şeker hastası. Annemden sonra babam da hastalandı. Atakları oluyor. Tek çocuğum, kardeşim yok." ifadelerini kullandı.

Güldür Güldür'ün çocuk oyuncusu Berat Efe Parlar annesini kaybetti

BERAT EFE PARLAR KİMDİR?

2004 yılında dünyaya gelen Berat Efe Parlar, 3 buçuk yaşında katalog çekimlerinde ve çeşitli reklam filmlerinde yer aldı. Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Melekler Korusun gibi popüler dizilerde kendini gösteren çocuk yıldız, "Geniş Aile" dizisinde Cevahir'in oğlu Cücü rolü ile tanındı.  2016 yılında Güldüy Güldüy Show'da  rol alan Parlar, son olarak başrolünü Cem Yılmaz ile paylaştığı İftarlık Gazoz filmiyle sinemaya da geçiş yaptı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...