Tgrt Haber

Güldür Güldür’ün Mesut’u Uğur Bilgin nişanlandı! Rol arkadaşlarından yorum yağdı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2023 09:14 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 10:33
Güldür Güldür’ün Mesut’u Uğur Bilgin nişanlandı! Rol arkadaşlarından yorum yağdı…

Güldür Güldür Show’un daimi oyuncularından Uğur Bilgin, bir süredir görüştüğü kız arkadaşıyla nişanlandı. Nişan törenindeki bir kareyi takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncuya ekip arkadaşlarından yorum yağdı.

Ekranların en çok izlenen komedi programı Güldür Güldür Show’daki Mesut karakteriyle tanınan Uğur Bilgin, sessiz sedasız nişanlandı. Nişanlısıyla pasta kestiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncuya Güldür Güldür Show’un oyuncularından tebrik mesajı yağdı.

ÜNLÜ OYUNCUYA YORUM YAĞDI

42 yaşındaki ünlü oyuncu, sevgilisiyle nişan​ pastasını keserken çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayarak "27.06.2023" notunu yazıp yüzük ve dua emojisi koydu. Uğur Bilgin'in nişanlısının adını yazmaması da dikkat çekti. Bilgin'in paylaşımına Ecem Erkek​, Doğa Rutkay Kamal, Ali Sunal, Onur Buldu, Aylin Kontente, Burak Altay, Rıza Kocaoğlu, Gonca Vuslateri, Sarp Apak ve Can Bonomo gibi birçok ünlü isimden tebrik yorumu geldi.

Güldür Güldür’ün Mesut’u Uğur Bilgin nişanlandı! Rol arkadaşlarından yorum yağdı…

Ecem Erkek, “Vay benim gardaşım” yorumunda bulunurken Alper Kul, “Tebrik ederim kardeşim” Doğa Rutkay, “Uzun yıllar sevgiyle sağlıkla huzurla yaşayın” Onur Buldu, “Benim can yoldaşım hep mutlu olun” Aylin Kontante, “Tebrik ediyorum canım benim. Sevginiz saygınız daim olsun.” Onur Atilla, “Tebrikler. Mutluluklar. Sevgiler. Öpücükler.” Ali Sunal ise “Tebrikler canım” yorumlarıyla rol arkadaşlarını tebrik etti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...