Tgrt Haber

Günlerce düğün yaptı, milyonlar harcadı.. Şeyma Subaşı eşi Meedo’dan şiddet mi görüyor?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Eylül 2023 15:41 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 16:40
Günlerce düğün yaptı, milyonlar harcadı.. Şeyma Subaşı eşi Meedo’dan şiddet mi görüyor?

Geçtiğimiz mayıs ayında Fas’ın Marakeş şehrinde Mısırlı iş insanı Meedo ile dünya evine giren Şeyma Subaşı’nın eşinden şiddet gördüğü iddia edildi. Bebek’te objektiflere takılan Subaşı’na şiddet konusuyla ilgili soru yöneltildi.

4 ay önce Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi​ ile nikah masasına oturan ünlü isim Şeyma Subaşı​, son dönemde parmağından yüzüğünü çıkarmış, bu durum da eşiyle arasında sorun olduğu yönünde yorumlanmıştı. Öyle ki Subaşı’nın Mısırlı eşinden şiddet​ gördüğü iddia edildi. Evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarına ara veren Subaşı’na Bebek’te rastlandı. 

Günlerce düğün yaptı, milyonlar harcadı.. Şeyma Subaşı eşi Meedo’dan şiddet mi görüyor?

HER ZAMAN SORULARA CEVAP VEREN SUBAŞI BU DEFA SESSİZ KALDI!

Ultra lüks hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den boşanacağı iddia edilmişti. Hatta çiftin boşanma​ davalarının yakında görüleceği de bir diğer iddiaydı.Herkes boşanma sebebini merak ederken öne sürülen şiddet iddiaları herkesi şoke etmişti. Bütün bu olayların ardından aranan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün Bebek​'te ortaya çıktı. Yüzü oldukça asık gözüken Subaşı'na "Boşanma ve Şiddet" iddiaları soruldu. Her zaman sorulara cevap veren Subaşı, bu kez sessiz kaldı.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...