Tgrt Haber

Hadise'den yağ yaktıran kür! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2024 10:44 - Güncelleme : 07 Mart 2024 10:44
Hadise'den yağ yaktıran kür! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı

Şarkıcı Hadise, son dönemde verdiği kilolarda adından sıkça söz ettiriyor. Çikolatayı çok sevdiğini belirten şarkıcı, uyguladığı kürü ilk kez paylaştı.

Son günlerde bir hayli kilo veren Hadise​, sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle fit halini gözler önüne seriyor. Düzenli beslendiğini ve spor​ yaptığını paylaşan Hadise, hazırladığı kürü de düzenli tükettiğini belirtti. 

HADİSE'DEN YAĞ YAKTIRAN KÜR

Haftada bir gün kendine izin veren Hadise, diğer günler spor ile düzenli beslenmeyi aynı anda yürüttüğünü açıkladı. Düzenli olarak hazırladığı kürü içtiğini belirten Hadise, kuru kayısı, maydanoz, yeşil elma ve tarçın içeren bu karışımı aç karnına içtiğini belirtti. İçtiği karışımının tatlı krizlerinin önüne geçtiği belirten ünlü isim haftanın sadece 1 gününü 'ödül günü' olarak geçiriyor ve bu gün boyunca istediği her şeyi tüketiyor.

Hadise'den yağ yaktıran kür! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...