Tgrt Haber

‘Hayatımda kimse yok’ açıklamasıyla ters köşe yapan Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Kuzey Işıkları’na gitti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Mart 2023 09:00 - Güncelleme : 12 Mart 2023 10:47
‘Hayatımda kimse yok’ açıklamasıyla ters köşe yapan Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Kuzey Işıkları’na gitti!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda iş insanı Hakan Sabancı’yla anılmasının ardından "Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalardan kısa bir süre sonra Hakan Sabancı’yla Paris uçağına binerken havalimanında görüntülenen Erçel, tatil dönüşü ilişkisini açıklamak zorunda kaldı. Erçel ve Sabancı’nın bu defa ise kuzey Işıkları’na gittiği öğrenildi.

Paris​ tatili dönüşünde havalimanında görüntülenen ünlü oyuncu Hande Erçel​ ve iş insanı Hakan Sabancı​, beraberliklerini açıklamak zorunda kaldı. Ünlü çift, Hande Erçel ile Hakan Sabancı bu defa da kuzey ışıklarını görmek için Finlandiya​'ya gitti. İlişkilerinin ciddi olduğunu söyleyen Sabancı, kuzey ışıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

‘Hayatımda kimse yok’ açıklamasıyla ters köşe yapan Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Kuzey Işıkları’na gitti!

BİRLİKTE FiNLANDİYA’YA KUZEY IŞIKLARINI İZLEMEYE GİTTİLER

Hande Erçel, oyuncu Kaan Yıldırım ile kısa süreli ilişkisini noktaladı ve sosyetede çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı ile birlikteliğe başladı. İlişkilerini bir süre gözlerden uzak yaşayan tatili Paris tatilinin dönüşünde birlikte kamera karşısına geçip birlikteliklerini ilan etti.

İlişkilerine dolu dizgin devam eden ikili Paris'ten sonra bu defa da Finlandiya'ya gitti. Çiçeği burnunda aşıklar bu sefer de birlikte kuzey ışıklarını seyretti. O anları Instagram hesabından paylaşan Hakan Sabancı, herhangi bir açıklama yazmadı. Erçel ise paylaşım yapmamayı tercih etti. Paris tatilinin dönüşünde görüntülenen çiftten Hande Erçel "Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel. Size de teşekkür ederiz" derken Hakan Sabancı da "Ciddi bir ilişki" demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...