Tgrt Haber

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nde bir ilk! Reyting savaşlarında zirve değişti!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Mart 2023 15:16 - Güncelleme : 11 Mart 2023 16:06
Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nde bir ilk! Reyting savaşlarında zirve değişti!

Cuma akşamlarının sevilen 2 dizisi Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dün akşam sosyal medyayı salladı. Yayınlandığı günden itibaren reytinglerde zirve için yarışan 2 dizi için bir ilk yaşandı. Kızılcık Şerbeti'nde Nursema'nın evlendirilmesi sonrası camdan düşmesi olumsuz eleştiri alırken, Yalı Çapkını dizisinin kendini tekrarlaması eleştirildi.

Aylar sonra bir ilk yaşandı. Kızılcık Şerbeti​ dizisi Yalı Çapkını​ AB'de geçti. Dün akşam yeni bölümleri ile yayınlanan Yalı Çapkını​ ve Kızılcık Şerbeti​'nde reyting​ savaşları sürüyor. Haftalardır zirveyi kaptırmayan Yalı Çapkını​'nın tahtına Kızılcık Şerbeti​ geldi. 

KIZILCIK ŞERBETİ​ ZİRVEYE OTURDU 

Dün akşam Yalı Çapkını​ 23. bölümle, Kızılcık Şerbeti​ ise 18. bölüm ile izleyici karşısın açıktı. Kızılcık Şerbeti​'nde Nursema​ karakterinin zorla evlendirildiği ce camdan düştüğü sahneler Türkiye’yi ağlattı. Sahneler sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Kızılcık Şerbeti​ dün akşam bir ilke de imza attı ve AB’de Yalı Çapkını’nı geçti.

KIZILCIK ŞERBETİ​ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nursema’nın imam nikahının sonlandırılması için yapılanları öğrenen Abdullah​, Alev’le yüzleştikten sonra Nursema​ ve İbrahim’in resmi nikah işlemlerini hızlandırmak için harekete geçti ve Nursema​ ile İbrahim'i evlendirdi. Kıvılcım ve Ömer birlikteliği konusunda büyük tepki gösteren Doğa’nın annesine karşı bir türlü yumuşamaması sonucunda Ömer devreye girdi. İbrahim ile evlenen Nursema​ için hayat hiç kolay olmayacak. 

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nde bir ilk! Reyting savaşlarında zirve değişti!

KIZILCIK ŞERBETİ​ OYUNCULARI

Evrim Alasya,

Sıla Türkoğlu,

Feyza Civelek,

Sibel Taşçıoğlu,

Barış Kılıç

YALI ÇAPKINI​ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fuat ve Asuman’ın arasının bozuk olduğunu öğrenen Halis Ağa, Seyran’ı yanına çağırarak ondan bu konuda destek ister. Durumu öğrenen Ferit ise hızlıca bir plan yapar. Öte yandan Defne de Seyran’ın projeden çekilmesiyle ilgili İfakat ve Gülgün’le konuşmaya gelir. Kazım ise arazi ile ilgili planlarını yürütmeye kararlıdır. Ferit’in planıyla bir araya gelen Suna-Abidin, Ferit-Seyran, Asuman ile Fuat’ın kısa tatilinde önemli kararlar da alınacaktır. 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...