Tgrt Haber

Evlilik yoluna girdiler! Hakan Sabancı’dan Hande Erçel’e servet değerinde hediye

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2023 11:27 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 13:33
Evlilik yoluna girdiler! Hakan Sabancı’dan Hande Erçel’e servet değerinde hediye

İş insanı Hakan Sabancı ile ünlü oyuncu Hande Erçel’in 2 ay önce başlayan birliktelikleri dolu dizgin devam ediyor. Attığı her adımla magazin gündeminde yer eden Hande Erçel, son olarak Hakan Sabancı’dan aldığı servet değerindeki hediyeyle gündem oldu. Bu hediyeyle birlikte evlilik iddiaları ise güçlendi.

Çapkınlıklarıyla tanınan Sabancıların varisi Hakan Sabancı’nın Hande Erçel’le o çapkınlık defterini kapattığı söyleniyor. En son Cannes Film Festivali​'ne birlikte katılan ve pozlarıyla tüm dünyaya aşklarını ilan eden Sabancı ve Erçel’in ilişkisi, ciddi bir boyut kazandı. Sosyetik iş insanı, dünyaca ünlü bir markaya ait saatten kendisine alırken bir benzerini de Hande Erçel’e hediye etti.

SERVET DEĞERİNDE SAAT​ ALDI!

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Saatlere olan düşkünlüğü ile bilinen Sabancı'nın, dünyaca ünlü bir markadan saat alırken kız arkadaşı Hande Erçel​'e benzer bir model alıp hediye ettiği öğrenildi. Hakan Sabancı​'nın aldığı saat, küçük bir servet değerinde denilebilir. İddialara göre ünlü çift evlilik yolunda ilerliyor.

Evlilik yoluna girdiler! Hakan Sabancı’dan Hande Erçel’e servet değerinde hediye

HANDE ERÇEL’İN FOTOĞRAFLARININ FİYATI ARTTI!

Cannes Film Festivali, Hande Erçel'e yaradı. Şıklığıyla göz dolduran güzel oyuncunun, yurt dışındaki popülerliği arttı. Daha önce 100 dolara satılan fotoğrafları da 2 bin dolara çıkmıştı. Bu yıl 76.'sı düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılan Hande Erçel, şıklığı ve güzelliğiyle dünyaca ünlü yıldızları bile sollamıştı. Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan güzel oyuncuya, gözde festival bereketli gelmişti.

Burada birçok yabancı yapımcı ile markanın dikkatini çeken Hande Erçel, son dönemin popüler dijital varlığı olan NFT dünyasında da ilgisini arttırmıştı. Erçel'in fotoğraflarından yapılan NFT'ler; ABD'den Rusya'ya, Slovakya'dan İspanya'ya kadar birçok ülkede kapışılmaya başlandı. Festivalde gördüğü ilgi ve aldığı olumlu eleştiriler sayesinde yüzü gülen Hande Erçel'e sevgilisi Hakan Sabancı'dan da jestler gelmişti.

2022 Kasım'dan beri güzel oyuncuyla aşk yaşayan sosyetik, Erçel'in Cannes'da kaldığı süre boyunca her gün otel odasını çiçek bahçesine çevirmişti. Hakan Sabancı'nın yakın çevresine de "Hande'ye bugüne kadar hiçbir kadına olmadığı kadar aşığım" dediği öğrenilmişti. Hande Erçel, NFT dünyasının parlayan yıldızı haline gelmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...