Tgrt Haber

‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına bağlanamayan Haluk Levent, 500 bin lira bağışladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2023 11:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2023 11:25
‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına bağlanamayan Haluk Levent, 500 bin lira bağışladı!

Çarşamba akşam televizyon kanallarının depremzedeler için ortak yayın yaptığı ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına birçok kurum, kuruluş, ünlü ve vatandaşların bağışlarıyla milyarlarca lira aktarıldı. Ünlü sanatçı ve AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent de programa canlı bağlantı kuramadığını ancak 500 bin TL bağışladığını açıkladı.

‘Türkiye Tek Yürek’ yardım kampanyasıyla tüm televizyon kanallarının ortak yayın yaptığı programda depremzedeler için toplam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL toplanırken 9 milyon 10 bin adet ise SMS bağışı yapıldı. 40 bine yakın vatandaşımızın hayatını kaybettiği, on binlerce insanımızın da evsiz kaldığı asrın felaketi için tek yürek olan Türkiye’ye adeta yardım yağdı. Çok sayıda bağışın yapıldığı AHBAP​ derneğinin başkanı, sanatçı Haluk Levent​ de ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına 500 bin lira bağışladı.

‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına bağlanamayan Haluk Levent, 500 bin lira bağışladı!

HALUK LEVENT 500 BİN LİRA BAĞIŞLADI

Birçok kurumun, ünlü ve iş insanlarının katıldığı kampanyaya AHBAP Derneği kurucusu olan ünlü sanatçı Haluk Levent de katıldı. Yayına katılmak istediğini ancak olmadığını belirten Levent, sosyal medya üzerinden 500 bin liralık yardım açıkladı. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı. "TV ye bağlanmak istedim ama olmadı. Yıllarca beraber çalıştığımız eskisinden yeni yöneticisine kadar görüştüğüm bildiğim hatta yangınlarda sellerde özverili çalışmalarına tanık olduğum AFAD emekçileri geldi aklıma. Onlara selam olsun. Ben de 500 bin TL bağış​ açıklıyorum."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...