Tgrt Haber

Kemal Sunal’ın yıllar önceki ‘inşaat firması’ anısı gündem oldu: Vicdanıma nasıl hesap veririm?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2023 14:56 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 16:46
Kemal Sunal’ın yıllar önceki ‘inşaat firması’ anısı gündem oldu: Vicdanıma nasıl hesap veririm?

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından binaların güvenilirliği daha fazla sorgulanmaya başladı. İnşaat firmalarının bu konudaki yeterliliği tartışılırken Yeşilçam’ın unutulmaz sanatçısı Kemal Sunal’ın yıllar önce yaşadığı bir anı sosyal medyada gündem oldu.

6 Şubat tarihinde ülkemizin 10 şehrinde birden meydana gelen büyük depremler, vatandaşa binaların güvenilirliğini sorgulatıyor. 35 bini aşkın yurttaşın hayatını kaybettiği depremde inşaat firmaları ve müteahhitler markaja alındı. Yapıların yeterliliği tartışılırken usta sanatçı Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal'ın yıllar önce yaşadıkları bir anı sosyal medyada gündeme oturdu.

Kemal Sunal’ın yıllar önceki ‘inşaat firması’ anısı gündem oldu: Vicdanıma nasıl hesap veririm?

"BANA GÜVENİP O EVLERİ ALIRLARSA VİCDANIMA NASIL HESAP VERİRİM"

Sosyal medya hesabından eşi Kemal Sunal’la yaşadığı anıyı paylaşan Gül Sunal şu ifadeleri kullandı: "Kemal'e Antalya​'dan bir inşaat firması reklam yüzü olmasını ve karşılığında yapacakları evlerden bir tanesini kendisine hediye edeceklerini teklif etti. Kemal Sunal​ bunu reddetti. 'Neden kabul etmedin, ne güzel Antalya'da evimiz olurdu' gibi bir cümle kurdum. Kemal ise döndü ve dedi ki 'Gül yarın bir gün bu evler yıkılırsa ve insanlar ben reklamında oynadığım için bana güvenip o evleri almış olursa ben vicdanıma nasıl hesap veririm öyle bir durumda.'"

Gül Sunal’ın bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Kullanıcılar “Böyle dürüst insanlar artık kalmadı” şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...