Tgrt Haber

Ahbap Derneği’ne yapılan bağışlara el mi konulacak? Haluk Levent söz konusu iddialara cevap verdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
17 Şubat 2023 08:01 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 08:06
Ahbap Derneği’ne yapılan bağışlara el mi konulacak? Haluk Levent söz konusu iddialara cevap verdi

Son dakika haberi: Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent ‘yardım kampanyasında toplanan paralara el konulacağı’ şeklindeki iddialara cevap verdi. “Sizin paranız benim namusum, hiç kimseye kurulaşa vermem” diyen Levent ayrıca ilk olarak TOKİ ile görüşüp acil olarak konut yaptıracaklarını söyledi.

Kahramanmaraşmerkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği söz konusu depremde tüm Türkiye tek yürek oldu ve depremzede vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yaralarını sarmak için yardıma koştu. Deprem bölgesine hazırladıkları yiyecekleri aldıkları kıyafetleri olmak üzere birçok koli hazırlayan vatandaşlarımız bir kez daha dayanışma ruhunu herkese hatırlattı.

HALUK LEVENT​ DERNEĞİ İLE DEPREM BÖLGESİNDE

Deprem faciasının ilk gününden beri bölgedeki vatandaşlarımızın yardımını karşılamak için çalışmalar sürdüren Haluk Levent kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile bağışları kabul etti. Birçok ünlü isim ve milyonlarca vatandaşAhbap Derneği’ne ellerinden geldiğince yardım etti. Her fırsatta AFAD ile dayanışma ve birlik içerisinde olduğunu belirten Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ‘toplanan paralara el konulacağı’ şeklinde iddialar cevap verdi.

“HİÇ KİMSEYE, KURULUŞA VERMEM”

Haluk Levent paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“1) Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay'a ya da Afad’a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim.

2) Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye, kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüz binlerce insan evsiz donuyor. İlk iş TOKİ ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!

https://twitter.com/haluklevent/status/1626241008290697217

“TIKANMA NOKTASINA GELMİŞTİK”

3)Açıklayacağım konu şuydu: Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap Faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağ olsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız.

https://twitter.com/haluklevent/status/1626244826743160835

4) İşimizin başındayız. Daha önce açıkladığımız planları harfiyen uygulayacağız. Bu bütçenin biraz daha fazla miktarı tekrar bağış olarak gelince acil eylem planımıza geçtik ve evi yıkılmış canlarımıza konut yaptırmaya karar verdik! Bilginize”

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...