Tgrt Haber

Hande Ataizi’nin Farah Zeynep Abdullah’la arasının neden açıldığı ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: 2. Sayfa, Umut Ünver
20 Ekim 2023 17:06 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 17:07
Hande Ataizi’nin Farah Zeynep Abdullah’la arasının neden açıldığı ortaya çıktı

Bihter filminde Farah Zeynep Abdullah ile karşılıklı oynayan Hande Ataizi, film bitiminde çok konuşulacak açıklamalara imza atmıştı. Ataizi, iddiaya göre, Farah Zeynep'in kaprisleri ve senaryoya müdahale etmesinden rahatsız oldu.

Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter’i, Hande Ataizi’nin ise Firdevs karakterini oynadığı Bihter filminde Ataizi daha önce beğendiğini söylediği oyuncuyla arası bozuldu. “Herkes herkesi biliyor” diyen Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah arasındaki gerilimin nedeni ortaya çıktı.

BİHTER FİLMİNDE YAŞANAN GERGİNLİĞİN NEDENİ BELLİ OLDU

2. Sayfa'nın haberine göre; Bihter filminin setinde büyük bir gerilim oldu. İddiaya göre; Farah Zeynep Abdullah sette herkesle kavgalıydı. Senaryoya müdahale eden ve "Ben bunu oynamam" diyerek setin 2 saat durmasına sebep olan oyuncu Hande Ataizi ile sahnelerinde de pas vermiyordu.

Hande Ataizi’nin Farah Zeynep Abdullah’la arasının neden açıldığı ortaya çıktı

HANDE ATAİZİ AÇIKLAMASIYLA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Film bitiminde Farah Zeynep Abdullah'ı sosyal medyadan engelleyen Hande Ataizi yaptığı açıklamada, “Güzel çok güzel bir film yaptık, çok güzel bir dünya kurdu yönetmenlerimiz… Onun dışında zaten çok iyi bir yapımla çalışmanın konforunu yaşadık doğrusunu söylemek gerekirse… Onun için negatif şeyler söyleyip konuyu başka yere getirmenin bir anlamı yok. Herkes herkesi biliyor… Ne diyeyim ki, yorum yok… Güzel bir film yaptık. Tabii ki Camdaki Kız gibi bir ekibi bulmak çok zor… Biz hâlâ whatsupp grubunda birbirimizle yazışmaya ve görüşmeye devam ediyoruz…” ifadelerine yer vermişti.



 

 

 

Kaynak: 2. Sayfa, Umut Ünver
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...