Tgrt Haber

Hande Erçel ve Burak Deniz’den hayranlarına sürpriz! 8 farklı dilde konuştular

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
31 Ekim 2023 14:19 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 14:20

Bambaşka Biri dizisinde başrolü paylaşan Hande Erçel ve Burak Deniz hayranlarına sürpriz yaparak, yapay zeka ile birlikte, gönderilen soruları 8 farklı dilde cevapladı.

Bambaşka Biri​ oyuncuları Hande Erçel​ ve Burak Deniz​, dünya çapındaki hayranlarını memnun edecek bir sürpriz yaptı. Röportaj veren oyuncuların sesleri aynı anda 8 farklı dile çevrildi.

HANDE ERÇEL VE BURAK DENİZ’İN RÖPORTAJI 8 DİLE ÇEVRİLDİ

FOX TV ekranında yayınlanan Bambaşka Biri dizinde rol alan Hande Erçel ve Burak Deniz, yurt dışındaki hayranları için de bir sürpriz yaptı. Fransa’nın Cannes​ şehrindeki fuara giden Hande Erçel ve Burak Deniz, söyleyişe katıldı. İki ismin konuşması 8 farklı dile çevrildi. Sosyal medyada büyük ilgi gören röportaj; Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Arapça, Rusça, Çince dillerine çevrildi. Video sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.

Hande Erçel ve Burak Deniz’den hayranlarına sürpriz! 8 farklı dilde konuştular

HANDE ERÇEL VE BURAK DENİZ'E CANNES'DA YOĞUN İLGİ VARDI 

Sosyal medyada 30 milyonu aşkın takipçisi bulunan Hande Erçel, Burak Deniz ile katıldığı 'Mipcom' fuarındaki basın toplantısında büyük ilgi gördü. Eleştirilen oyunculuk performansına da cevap veren Erçel, zarif elbisesiyle günlerce konuşuldu.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...