Tgrt Haber

Oyuncu Hande Erçel de yeni akıma katıldı! Paylaşımlarını görmek artık paralı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Ekim 2023 11:28 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 11:28
Oyuncu Hande Erçel de yeni akıma katıldı! Paylaşımlarını görmek artık paralı!

Sosyal medyada 31.2 milyon takipçiye sahip Hande Erçel, hesabında değişime giderek artık abonelere özel paylaşım yapmaya başladı.

Bambaşka Biri dizisinde rol alan Hande Erçel​, sosyal medyada bir değişikliğe giderek abonelere özel paylaşım yapmaya başladı. 31.2 milyon takipçiye sahip Erçel'in abonelik ücreti de belli oldu. 

ŞEYMA SUBAŞI​ BAŞLATTI, HANDE ERÇEL DEVAM ETTİRDİ 

Sosyal medya paylaşımlarıyla en çok konuşulan ünlü isimlerin başında gelen Hande Erçel, aldığı yeni kararla abonelere özel paylaşım yapmaya başladı. Şeyma Subaşı abonelik ücretini 69.99 TL olarak başlatıp 119.99 TL’ye yükseltmişti. Ücretli abonelik uygulamasına Hande Erçel de katıldı. 

Oyuncu Hande Erçel de yeni akıma katıldı! Paylaşımlarını görmek artık paralı!

HANDE ERÇEL’İN ABONELİK ÜCRETİ BELLİ OLDU

Erçel, 31.2 milyon takipçili Instagram​ hesabında uygulayacağı özel paylaşımlar için abonelik ücretini 39.99 TL olarak belirledi. Hande Erçel’in diğer isimlere göre daha uygun fiyat belirlemesi dikkat çekerken, oyuncunun ne kadar aboneye ulaşacağı ise merak konusu oldu.

  

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...