Tgrt Haber

Hande Yener, Yusuf Dikeç'in annesine yapılan çirkin yorumlara ateş püskürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
27 Ağustos 2024 14:02 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 14:17
Hande Yener, Yusuf Dikeç'in annesine yapılan çirkin yorumlara ateş püskürdü

Dünyaca ünlü milli atıcımız Yusuf Dikeç'in annesiyle olan paylaşımına gelen kötü yorumlar şarkıcı Hande Yener’i de sinirlendirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hande Yener, “Kötülük moda olamaz çok çirkin bir alışkanlık" dedi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları​'ndaki performansıyla adını dünyaya duyuran Yusuf Dikeç​, gümüş madalya​ ile ülkemize dönmüştü. Sosyal medyada büyük ilgi gören Yusuf Dikeç, geçtiğimiz günlerde annesini "en kıymetlim" notuyla paylaştı. Yusuf Dikeç'in annesiyle karesine  "dünyaya rezil olduk sil bu fotoğrafı" şeklinde yorumlar gelmesi hem Yusuf Dikeç'i hem de Hande Yener​'i sinirlendirdi. 

HANDE YENER, YUSUF DİKEÇ'İN ANNESİNE YAPILAN SAYGISIZLIK HAKKINDA KONUŞTU 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hande Yener, "Kötülük moda olamaz çok çirkin bir alışkanlık... Güzel görmek için güzel bakmak şart... Emeği sevgiyi bağlılığı sevmek gerek! Saygısızlık aykırılık olmuyor, hacklenmiş ruh diyorum böylelerine. Neden var olduğunu bilmiyor, kaybolmuş ve frekansı düşmüş, düşük seviyeden kirlilik oluşturuyor!" ifadelerine yer verdi. 

Hande Yener, Yusuf Dikeç'in annesine yapılan çirkin yorumlara ateş püskürdü - 1. Resim

YUSUF DİKEÇ, ANNESİ​ HAKKINDA YAPILAN YORUMLARA SESSİZ KALAMADI 

Yusuf Dikeç annesi hakkında yapılan yorumlar sonrası “Hep şunu söylüyorum. Allah, bu ülkenin gençlerinin kalbinden anne sevgisi ve vatan sevgisini eksik etmesin. Çünkü annesinden utanan ülkesinden de utanır. Annesini sevmeyen ülkesini de sevemez.” ifadesine yer verdi.

Hande Yener, Yusuf Dikeç'in annesine yapılan çirkin yorumlara ateş püskürdü - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ramiz27 Ağustos 2024 14:52

Anne herşeydir

Sonraki Haber Yükleniyor...