Tgrt Haber

Şehrin hali Ecem Erkek’i hüzne boğdu: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2023 14:37 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 15:28
Şehrin hali Ecem Erkek’i hüzne boğdu: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay!

10 şehri yerle bir eden büyük depremlerden sonra çok sayıda ünlü deprem bölgelerini ziyarete gitti. Güldür Güldür Show ile tanınan yetenekli oyuncu Ecem Erkek ise depremin vurduğu şehirlerden Hatay’ı ziyarete gitti. Şehrin yıkık halini gören genç oyuncu, "Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Türkiye'yi hüzne boğan Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ilde büyük yıkımlara yol açtı. Hem afet bölgesine giden hem de sosyal medyadan dayanışmaya katılan çok sayıda ünlüden biri de oyuncu​ Ecem Erkek oldu. Depremin etkili olduğu şehirlerden Hatay​'a giden oyuncu, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için gönderilen yardımları dağıtımında rol aldı. Ünlü oyuncu üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Şehrin hali Ecem Erkek’i hüzne boğdu: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay!

"SENİNLE BÖYLE TANIŞMAYI İSTEMEZDİM HATAY"

Yaşadığı üzüntüyü, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile dile getiren Ecem Erkek​, şu ifadeleri kullandı: "Şehrin ortasında tam da böyle bir ateş var. Küllenmesi zor, uzunca bir süre yanacak ve yakacak belli. Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay... İsterdim ki ayrıldığımda aklımda sadece o usulca süzülüp giden Asi nehri kalsın... Saatlerce yediğim müthiş yemekleri, o yemekleri yapan güzel insanları anlatayım... Ama şimdi aklımda kalan seninle ilgili tek şey yalnızlığın. Çok üzgünüm."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...