Tgrt Haber

Hayranlarından bunalan dünyaca ünlü yıldız Britney Spears sosyal medya hesabını kapattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 Eylül 2023 16:01 - Güncelleme : 17 Eylül 2023 16:45
Hayranlarından bunalan dünyaca ünlü yıldız Britney Spears sosyal medya hesabını kapattı!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Britney Spears, özel hayatıyla en çok merak edilen ünlülerden. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan yıldız, iyi dileklerle de olsa hayranlarının kedisini bunalttığını belirterek Instagram hesabını kapattı.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, son olarak eşi Sam Asghari’den ayrılmasıyla gündeme gelmişti. Özel hayatının deşifre edilmesinden oldukça rahatsız olan ünlü yıldız, kişisel alan ve mahremiyetinin gizli kalmasını istediğini ve iyi dileklerle de olsa tavsiyelerden bunaldığını söyleyerek sosyal medya​ hesabını kapattı. 

Hayranlarından bunalan dünyaca ünlü yıldız Britney Spears sosyal medya hesabını kapattı!

“İNSANLAR GİTTİĞİM HER YERDE”

41 yaşındaki Britney Spears, son dönemlerde aktif olarak kullandığı Instagram​ hesabından cuma akşamı bir paylaşım yaptı. Toplum içinde ona iyi dilekleriyle yaklaşarak baskı kurulmasından bunaldığını ifade etti. Spears daha sonra gönderiyi kaldırdı ve Instagram hesabını kapattı. Dünyaca ünlü yıldız, “İnsanlar gittiğim her yerde 'Seni özledik, seni özledik' dediğinde o kadar büyülendim, o kadar size yakın hissettim ki. Sizinle konuşulmadığı zamanlarda benimle konuşabiliyorsunuz… Çünkü önemsiyorum. Yani... Merhaba demenize ve huzuru bozmanıza izin vermeyeyim mi?" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...