Tgrt Haber

Her şey tek kareden okunuyor! Bekar hayatını paylaşan Mehmet Aslantuğ’un fotoğrafı olay oldu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 15:11 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 16:22
Her şey tek kareden okunuyor! Bekar hayatını paylaşan Mehmet Aslantuğ’un fotoğrafı olay oldu

27 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, boşanma davasına el ele gelmişti. Ayrılıkları hayranlarını üzen çift, bekar hayatlarına ayak uydurmaya başladı. Son olarak Mehmet Aslantuğ’un paylaştığı bekar hayatına dair kare sosyal medyada gündem oldu.

Ünlüler dünyasının en gözde çifti olan Mehmet Aslantuğ​ ile Arzum Onan​, 27 yıllık evliliklerini 2 ay önce noktalamıştı. Magazin gündemini haftalarca meşgul eden ayrılık sonra çiftin hakkında çok sayıda iddia ortaya atıldı. Tüm konuşulanları reddeden ikilinin Arzum Onan’ın isteği üzerine ayrıldığı ortaya çıktı. Son olarak arkadaşlarıyla tatile çıkan Arzum Onan’dan gelen pozlar, takipçilerine “Bekarlık yaramış” yorumu yaptırdı.

VAZGEÇTİM ŞARKISIYLA YAYINLADI

Mehmet Aslantuğ’un videosu sosyal medyada gündem oldu. Kendisine kahvaltı hazırlayan, gömleğine düğme diken, ütü yapan Aslantuğ, Sezen Aksu​'nun 'Vazgeçtim' şarkısı ile paylaştığı videoyu sildi. Aslantuğ'un videosu sosyal medyada gündem oturdu. Kendisine iki yumurta kırdığı görülen Aslantuğ Sezen Aksu'nun 'Vazgeçtim' şarkısı ile paylaştığı videoyu sildi. Ancak aslantuğ, gündem olmaktan kurtulamadı. 

Her şey tek kareden okunuyor! Bekar hayatını paylaşan Mehmet Aslantuğ’un fotoğrafı olay oldu

ARKADAŞLARIYLA TATİLE ÇIKTI

Arzum Onan geçen günlerde sosyal medya hesabından tatil​ paylaşımında bulunmuştu. Boşanmanın ardından tatile çıkan Arzum Onan, kız arkadaşlarıyla tatilin keyfini çıkardı.   

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...