Tgrt Haber

İbrahim Büyükak’tan Bodrum’daki lahmacun fiyatlarına çözüm!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2023 10:30 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 11:50
İbrahim Büyükak’tan Bodrum’daki lahmacun fiyatlarına çözüm!

Bodrum’daki lahmacun fiyatları bu yaz da gündemden düşmüyor. Geçen Yıldan bu yana yine yükselen lahmacun Bodrum’da 450 ila 550 TL arasında değişiyor. Ünlülerin de tepkisini çeken lahmacun fiyatına İbrahim Büyükak’tan ise çözüm içerikli bir yorum geldi.

Tatil beldelerindeki Bodrum’da her yaz olduğu gibi bu yazda lahmacun-ayran fiyatı sık sık gündeme geliyor. Bölgeye ve mekâna göre değişen lahmacun​ fiyatı ortalama 450-500 TL aralığında satılıyor. Bodrum​'da pazar yerinde 20-30 TL olan lahmacun, sosyetenin uğrak adresi Türkbükü’nde 450 TL'den başlıyor. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; ünlü oyuncu İbrahim Büyükak önceki gün Bebek'te görüntülendi.

İbrahim Büyükak’tan Bodrum’daki lahmacun fiyatlarına çözüm!

''HERKES YEMEZSE FİYATLARI DÜŞER''

Ailesi ile tatil planlarının olduğunu ve en kısa zamanda gerçekleştireceğini dile getiren Büyükak, Bodrum'da lahmacun fiyatlarının 450 TL olduğunun hatırlatılması üzerine "Yemesinler. Herkes yemezse fiyatları düşer" dedi. Ünlü oyuncunun bu sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. İbrahim Büyükak'a; 'Tam bir ekonomist', 'Sorunun çözümü belli', 'Çözüm bu kadar basit' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...