Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıkınca ilk isteği bakın ne oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
25 Temmuz 2024 15:15 - Güncelleme : 25 Temmuz 2024 15:32
İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıkınca ilk isteği bakın ne oldu

Geçtiğimiz günlerde kalbinden ameliyat geçiren İbrahim Tatlıses, 2 gün sonra konserlerine kaldığı yerden devam etti. Operasyonla ilgili konuşan İbrahim Tatlıses’in doktoru, ünlü sanatçının ameliyat sonrası ilk isteğinin lahmacun olduğunu anlattı

Harbiye konserinde ameliyat  olacağını belirten İbrahim Tatlıses, ertesi kalbinden bir operasyon geçirmişti. Kısa sürede taburcu olan İbrahim Tatlıses, konser maratonuna başladı. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu ameliyat günü yaşananları :"4 saat sonra odasına gittim lahmacun yiyordu" sözleriyle anlattı. 

İBRAHİM TATLISES'İN AMELİYAT SONRASI İLK İSTEĞİ LAHMACUN OLDU 

Günaydın'a konuşan uzman isim, zor bir operasyon olduğunu söyleyerek, adeta karşımızda iki Azrail vardı'' dedi. Ameliyat bitiminden 4 saat sonra İbrahim Tatlıses'in odasına gittiğini belirten Prof. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu," Uyandığı esnada da birlikte mavi mavi türküsünü söyledik. Mükemmel bir sonuca ulaştığımızda alkış tutmaya başladık. Dışarıda bizi izleyen sevdikleri de alkışlamaya başladı. O motivasyonla kasık kapatma işlemini gerçekleştirdik. Kendine geldiğinde, ameliyatın güzel geçtiğini söylediğimizde ağlamaya başladı. İlk söylediği söz ise 'ailem' oldu. Bir saat yoğun bakımda tuttuk. İbrahim Bey'in işleminde pil ihtiyacı olasıydı ancak pil ihtiyacı bile olmadı. 4 saat sonra odasına gittiğimde lahmacun yiyordu. Beni de davet etti. Beraber lahmacun yedik." dedi. 

İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıkınca ilk isteği bakın ne oldu - 1. Resim

İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıkınca ilk isteği bakın ne oldu - 2. Resim

İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıkınca ilk isteği bakın ne oldu - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...