Tgrt Haber

Icardi'nin yüreği ağzına geldi! Eşi Wanda Nara hastaneye kaldırıldı....

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
14 Temmuz 2023 06:38 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 07:38
Icardi'nin yüreği ağzına geldi! Eşi Wanda Nara hastaneye kaldırıldı....

Galatasaray’da gösterdiği performansla kısa sürede taraftarın gönlünü fetheden Mauro Icardi korku dolu anlar yaşadı. Eşi Wanda Nara’nın hastaneye yattığı öğrenilen yıldız futbolcunun oldukça üzgün olduğu ifade edildi.

Şampiyon Galatasaray’ın mutlu sona ulaşmasında en büyük katkılardan birisi olan Mauro Icardi​ ile sarı kırmızılılar yeniden kavuşmak için gün sayıyor. Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddeden yıldız futbolcu Galatasaray​ ile anlaşma sağladı. Yıllık 10 milyon Euro maaş alması beklenen yıldız futbolcu ile resmi sözleşme yakında imzalanacak.

WANDA NARA​ HASTANEYE KALDIRILDI

Gözler Icardi’den gelecek transfer​ duyurusuna çevrilmişken yıldız futbolcunun aynı zamanda menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara'nın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Arjantin​ basınında çıkan haberlere göre Wanda Nara, Çarşamba akşamı şiddetli karın ağrısı sebebiyle hastanede müşahede altına alındı.

MasterChef Arjantin programının sunuculuğunu da yapan Wanda Nara'nın, hastanedeki testlerin uzaması sebebiyle ailece gidecekleri Dubai tatilini ertelediği belirtildi.
Haberde Mauro Icardi'nin Wanda Nara'nın sağlık problemi sebebiyle çok üzgün olduğu da belirtildi.

Icardi ile Wanda Nara ülkeleri Arjantin'de magazin muhabirleri tarafından her adımları yakından takip ediliyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...