Tgrt Haber

Jeff Bezos 136 metrelik yatıyla Bodrum'a demirledi!  

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
23 Haziran 2024 09:02 - Güncelleme : 23 Haziran 2024 09:02
Jeff Bezos 136 metrelik yatıyla Bodrum'a demirledi!   

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un "Koru" adlı 136 metrelik lüks yatıyla Bodrum’a demirledi. 

Amazon'un kurucusu ve sahibi ABD'li iş insanı Jeff Bezos, Türkiye turunu südürüyor. Nişanlısı Lauren Sanchez ile birlikte tatilini sürdüren Bezos'un "Koru" adlı lüks yatı, Göcek’ten sonra bu kez de Bodrum'da görüntülendi.

Kissebükü’nde demirleyen Bezos'un 500 milyon dolar değerindeki 3 direkli süper yat vatandaşlar tarafından kayda alındı

SÜPHER YAT "KORU"NUN ÖZELLİKLERİ

Koru ismindeki süper lüks yat, 2021'den itibaren Oceanco firması tarafından Hollanda'da inşa edildi.  Nisan 2023'te teslim suya indirilen 127 metre uzunluğundaki yelkenli yat 500 milyon dolara mal oldu.

"Koru" inşası tamamlandığı dönemde, Rus milyarder Andrey Igorevich Melnichenko’nun sipariş ettiği dünyanın en büyük yelkenli yatı, "Yelkenli Yat A"dan sonra dünyanın en büyük ikinci yelkenli yatı olarak kayda geçmişti.

Klasik, siyah bir gövdeye sahip süper yatın üç direği ve üç güvertesi bulunuyor. Süper yat sahibiyle birlikte aynı anda 18 misafire ve 40 mürettebata ev sahipliği yapabiliyor. Büyük bir gizlilikle üretilen Koru’nun teknolojik özellikleri bilinmiyor.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...