Tgrt Haber

Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile ilk kez kameralara yansıdı! Görenler 'Maşallah' dedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
04 Temmuz 2024 14:24 - Güncelleme : 04 Temmuz 2024 17:29

En Hamarat Benim ve Temizlik Benim İşim programlarıyla tanınan fenomen Kadir Ezildi, arkadaşı Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen ile nişanlanıyor. Nişan alışverişine çıkan Kadir Ezildi ile Gamze Türkmen ilk kez yan yana görüntülendi.

Kadir Ezildi​, 19 Temmuz'da Gamze Türkmen​ ile nişanlanıyor. Nişanlısı Gamze Türkmen'in yaşadığı Erzurum​'da nişan​ hazırlığı yapan Kadir Ezildi kameralara yansıdı. 

KADİR EZİLDİ NİŞANLISI GAMZE TÜRKMEN İLE GÖRÜNTÜLENDİ 

Birkaç gündür Erzurum'da olan Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile yüzük alışverişinde görüntülendi. Nişanlısını sosyal medyadan paylaşmayan Kadir Ezildi, böylece nişanlısıyla ilk kez yan yana görüntülenmiş oldu. 

Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile ilk kez kameralara yansıdı! Görenler 'Maşallah' dedi - 1. Resim

Sosyal medyadan nişan hazırlıklarını bir bir paylaşan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile 19 Temmuz'da nişanlanacak. Sosyal medyada nişanlısının kim olduğunu açıklamayan Kadir Ezildi , tgrthaber.com'un ulaştığı bilgiler sonrası nişanlısı Gamze Türkmen'in kardeşi Fırat Türkmen ile karesini paylaştı. 

Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile ilk kez kameralara yansıdı! Görenler 'Maşallah' dedi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...