Tgrt Haber

Savaşacak gücüm kalmadı demişti! Kanserle mücadele eden şarkıcı Hülya Bozkaya'ya destek yağdı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 09:41 - Güncelleme : 04 May 2023 10:48
Savaşacak gücüm kalmadı demişti! Kanserle mücadele eden şarkıcı Hülya Bozkaya'ya destek yağdı!

Bir süre önce kanser olduğunu duyuran şarkıcı Hülya Bozkaya, son paylaşımıyla sevenlerini hüzne boğdu. “Yoruldum savaşacak gücüm kalmadı keşke böyle olmasaydı lakin bazen kadere teslim olmak gerek” diyen Bozkaya’ya destek mesajları yağarken ünlü isimlerden ‘geçmiş olsun’ dilekleri geldi.

Şarkıcı Hülya Bozkaya bir döneme damga vuran Flash TV ekranlarından "Ne Çıkarsa Bahtına" programının sunuculuğunu yaparak adını duyurmuştu. Bir süredir yumurtalık kanseriyle mücadele eden sanatçı, tedavi sürecinin iyi gitmediğini ve yeni 3 bulguya daha rastlandığını bildirince sevenlerinden detek yağdı. Ünlü sanatçı Nadide Sultan da Bozkaya’da “Umutsuzluk yok. Yorulmak yok güzel arkadaşım İnşaallah iyileşecek” ifadeleriyle destek verdi.

" YORULDUM SAVAŞACAK GÜCÜM KALMADI "

TGRT Haberden derlenen bilgiye göre; Yumurtalık kanserine yakalanan şarkıcı Hülya Bozkaya, hastalığının iyiye gitmediğini şu sözlerle paylaştı: "Sevgili gönül dostlarım maalesef ki sizlere güzel haberler veremiyorum. Kemoterapi​ sonrası çekilen pet sonucunda 3 tane yeni bulgular tespit edildi. Bugün emar çekilecek haftaya konsey toplanıp karar verecek. Yoruldum savaşacak gücüm kalmadı keşke böyle olmasaydı lakin bazen kadere teslim olmak gerek. Yaradana sığındım o ne dilerse o olsun. Kalın sağlıcakla" dedi.

Savaşacak gücüm kalmadı demişti! Kanserle mücadele eden şarkıcı Hülya Bozkaya'ya destek yağdı!

"GİTMEK İÇİN DEĞİL KALMAK İÇİN BÜTÜN MÜCADELEM"

Videolarını sosyal medya hesabı Instagram’dan yayınlayan Hülya Bozkaya, "Gitmek için değil kalmak için bütün mücadelem" ifadelerini kullandı. Şarkıcının paylaşımına binlerce ve beğeni ve destek mesajı geldi. Ünlü şarkıcı Nadide Sultan da Bozkaya’ya mesajıyla destek oldu. Nadide Sultan: “Umutsuzluk yok. Yorulmak yok güzel arkadaşım İnşaallah iyileşecek. Az daha sabır” ifadelerini kullandı.

Savaşacak gücüm kalmadı demişti! Kanserle mücadele eden şarkıcı Hülya Bozkaya'ya destek yağdı!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gokce sultan dogan 4 Mayıs 2023 19:28

Herkese yardimci olursa SEVINIRIM Benim icin hic iyi olmayacaktir Benim icin hemde baskalari icin dualarim her zaman gecer

Gokce sultan dogan 4 Mayıs 2023 19:23

Allah herkese yardimci olsun insallah bunun icin dualarim hulya bozkayaya Olacak insallah sahnelere ve seven insanlara bagislasin rabbim bu kanserli hastalara sifa versin

Gokce sultan dogan 4 Mayıs 2023 19:18

Allah yardimci olsun Kolaylik versin bu bir hastalik yasanmaz insallah Biliyorum Ben babami kanserden kaybettim ama aradigim bu olamaz

Sonraki Haber Yükleniyor...